RSS
«
»
TwitterFacebookPinterest

Când se bucură Germania pentru Kovesi, să știi că pe România o așteaptă zile grele

Miercuri, 25 septembrie 2019, pagina de facebook a Ambasadei Germaniei la Bucureşti a avut una dintre cele mai grețoase postări posibile din acești ultimi ani mizerabili în care diverse ambasade dictează politica internă a României.

O fotografie în care apare Laura Codruța Kovesi și ambasadorul Germaniei la București postată pe pagina de facebook a ambasadei Germaniei la Bucureşti este însoțită de următorul text (n.r. vezi foto):

“Ne bucurăm pentru Laura Codruţa Kövesi, candidata la şefia Parchetului European (EPPO). EPPO va juca un rol important în cooperarea judiciară la nivel european deoarece statul de drept reprezintă un element-cheie în susţinerea valorilor europene.”

apiland.ro

Ce poate fi mai grețos decât acest mesaj? Când se bucură Germania pentru Kovesi, să știi că pe România o așteaptă zile grele.

Pentru cine a lucrat Luluța?
Pentru cine a lucrat Luluța?

În intervalul mai 2013 – aprilie 2014, bilanţul de urmăriți penal al lui Kovesi arăta cam așa: 25 de membri PSD şi PNL şi doar doi de la PDL în atenţia DNA: deci standardul dublu se vede până și din lună, duplicitate de stat mafiot.

Acum încercați următorul excercițiu de imaginație: Kovesi să răscolească asiduu căcatul corupției numai prin țări precum Polonia, Ungaria,Bulgaria, Slovacia, Lituania, Letonia, Estonia, Croația, etc și pe marile puteri europene să le pupe în fund ca în scenariul de mai sus cu PDL.

Știți împotriva cui se va răsfrânge tot ce va întreprinde Kovesi împotriva țărilor mici? Împotriva României! România va fi privită ca paria Europei chiar mai tare decât este acum, iar asta chiar au și urmărit țările mari din UE, să găsească pe cineva care să le facă treburile murdare fără ca să existe consecințe împotriva lor, ci să fie de exemplu arătată cu degetul România: replici de genul “voi ați trimis *#**### asta la șefia”…

Țările din nucleul dur al UE își ating fără prea mare efort un obiectiv tare arzător pentru ele: să elimine de pe scena politică a unor “state problemă” din uniune, în care există puternice curente eurosceptice, pe toți liderii politici și vectorii de opinie care nu sunt pe aceeași lungime de undă cu idioțeniile progresiste și neomarxiste visate de neobolșevicii din fruntea UE. Și toate acestea le vor face ca și la noi în România unde a fost experimentată cu succes această formă de poliție politică, sub pretextul luptei împotriva corupției.

Iar ca victimele să nu urle ca din gură de șarpe împotriva adevăraților dictatori neobolșevici din fruntea UE, România este transformată iar în țap ispășitor prin propulsarea neavenită a baschetbalistei cocoțată de la Sibiu direct în fruntea unor instituții de forță…

Iar România va plăti cel mai probabil oalele sparte, pierzând până și ultimele relații cordiale pe care le mai are cu unele dintre țările europene.Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info


[button-red url="https://glasul.info/donatii/" target="_self" position="center"]Donează pentru Glasul.info[/button-red]