libris.ro

Când se bucură Germania pentru Kovesi, să știi că pe România o așteaptă zile grele

Când se bucură Germania pentru Kovesi, să știi că pe România o așteaptă zile grele

Miercuri, 25 septembrie 2019, pagina de facebook a Ambasadei Germaniei la Bucureşti a avut una dintre cele mai grețoase postări posibile din acești ultimi ani mizerabili în care diverse ambasade dictează politica internă a României.

O fotografie în care apare Laura Codruța Kovesi și ambasadorul Germaniei la București postată pe pagina de facebook a ambasadei Germaniei la Bucureşti este însoțită de următorul text (n.r. vezi foto):

„Ne bucurăm pentru Laura Codruţa Kövesi, candidata la şefia Parchetului European (EPPO). EPPO va juca un rol important în cooperarea judiciară la nivel european deoarece statul de drept reprezintă un element-cheie în susţinerea valorilor europene.”

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Ce poate fi mai grețos decât acest mesaj? Când se bucură Germania pentru Kovesi, să știi că pe România o așteaptă zile grele.

Pentru cine a lucrat Luluța?
Pentru cine a lucrat Luluța?

În intervalul mai 2013 – aprilie 2014, bilanţul de urmăriți penal al lui Kovesi arăta cam așa: 25 de membri PSD şi PNL şi doar doi de la PDL în atenţia DNA: deci standardul dublu se vede până și din lună, duplicitate de stat mafiot.

Acum încercați următorul excercițiu de imaginație: Kovesi să răscolească asiduu căcatul corupției numai prin țări precum Polonia, Ungaria,Bulgaria, Slovacia, Lituania, Letonia, Estonia, Croația, etc și pe marile puteri europene să le pupe în fund ca în scenariul de mai sus cu PDL.

Știți împotriva cui se va răsfrânge tot ce va întreprinde Kovesi împotriva țărilor mici? Împotriva României! România va fi privită ca paria Europei chiar mai tare decât este acum, iar asta chiar au și urmărit țările mari din UE, să găsească pe cineva care să le facă treburile murdare fără ca să existe consecințe împotriva lor, ci să fie de exemplu arătată cu degetul România: replici de genul „voi ați trimis *#**### asta la șefia”…

Țările din nucleul dur al UE își ating fără prea mare efort un obiectiv tare arzător pentru ele: să elimine de pe scena politică a unor „state problemă” din uniune, în care există puternice curente eurosceptice, pe toți liderii politici și vectorii de opinie care nu sunt pe aceeași lungime de undă cu idioțeniile progresiste și neomarxiste visate de neobolșevicii din fruntea UE. Și toate acestea le vor face ca și la noi în România unde a fost experimentată cu succes această formă de poliție politică, sub pretextul luptei împotriva corupției.

Iar ca victimele să nu urle ca din gură de șarpe împotriva adevăraților dictatori neobolșevici din fruntea UE, România este transformată iar în țap ispășitor prin propulsarea neavenită a baschetbalistei cocoțată de la Sibiu direct în fruntea unor instituții de forță…

Iar România va plăti cel mai probabil oalele sparte, pierzând până și ultimele relații cordiale pe care le mai are cu unele dintre țările europene.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info