RSS

23 septembrie 1940: La Oradea au…

23 Septembrie 1940: …

17 septembrie 1941: Cu ocazia re…

Maghiarizarea forțat…

Câțiva oameni hotărâți pot schim…

Câțiva oameni hotărâ…

16 septembrie 1941: în Cluj auto…

La doar un an de la …

Zece revendicări imediate ale pr…

"În urma cele mai re…

În noaptea de 13 spre 14 septemb…

În noaptea din 13/14…

12 septembrie 1940: La Baia Mare…

Ziua de 12 septembri…

Viorica-Elisabeta Lupu va candid…

Viorica-Elisabeta Lu…

«
»
TwitterFacebookPinterest

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (5 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

Și uite așa, devine în sfârșit, la nu știu câți ani după moarte, Horthy amiral, cu o mare deschidere la Marea Neagră!

Print Friendly, PDF & Email

“Gazul românesc (care nu mai este al României) din Marea Neagră și Ungaria.

Să vedem dacă am înțeles eu bine: Compania Exxon exploatează gazul iar Ungaria îl transportă și depozitează. Unde este aici statul român? Pe margine.

La un ”meci” de miliarde de euro, el stă spectator, ba mai cumpără și bilet, căci gazul depozitat în Ungaria va veni înapoi în România, dar pe bani, bineînțeles. Tare asta!

Era o vorbă, că Ungaria nu fuge cu Ardealul în spate…păi nu fuge nicăieri, doar îl va cumpăra bucată cu bucată, căci fără îndoială va avea si cu ce, cu gazul românesc. Până la miliardele dobândite de pe urma gazului, deja statul ungar are bani pentru a plăti burse fiecărui elev din Covasna si Harghita care frecventează o scoală cu predare în limba maghiară.

În jud. Bacău, fiecare copil din comunitățile de ceangăi care se înscrie la cursuri de învățare a limbii maghiare primește deasemenea de la statul maghiar 300 lei pe lună. Plus excursii, premii, cărți, îndoctrinare. Dar nu, nu există maghiarizare în jud. Bacău!!!

Iar în Covasna, Harghita si Mureș nici atât…si nici nu a existat vreodată, acestea sunt doar povești spuse de diferite elemente extremiste…

P.S. uite așa, devine în sfârșit, la nu stiu câti ani după moarte, Horthy amiral, cu o mare deschidere la Marea Neagră!”

Autor: Mihai Tîrnoveanu, mihaitirnoveanu.roSite-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

libris.ro

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info