RSS
«
»
TwitterFacebookPinterest

Dacă Dan Barna şi USR au început campania cu o minciună şi o fraudă, unde se vor opri?

Deputatul PSD de Bucureşti, Beatrice Tudor, susţine că preşedintele USR, Dan Barna, a început campania electorală pentru alegerile prezidenţiale cu o minciună: nedeclararea veniturilor soţiei sale în declaraţia oficială de avere pe care trebuie să o depună la sediul BEC în calitate de candidat. În acest context, deputatul PSD de Bucureşti se întreabă unde vor ajunge reprezentanţii USR-PLUS la finalul campaniei, cu minciunile, omisiunile şi manipulările. Ea a mai declarat că acest fapt confirmă că USR este cel mai ipocrit partid politic din România.

“USR şi Dan Barna, cei mai ipocriţi actori politici din România, au început campania electorală cu o minciună. Candidatul USR pentru funcţia de preşedinte şi-a completat în mod mincinos declaraţia de avere, fără să treacă, aşa cum era obligat de lege, veniturile soţiei. Dacă soţia ar lucra într-o instituţie de siguranţă naţională sau una privată, foarte specială, ar mai fi de înţeles, dar doamna Barna lucrează în exact aceeaşi companie în care lucrează şi soţul Vioricăi Dăncilă, iar doamna Dăncilă a trecut veniturile acestuia în declaraţia sa de avere. Este vorba de o companie unde statul român este acţionar, Petrom, asta pentru că domnul Barna este un om politic care s-a îmbogăţit în urma contractelor de consultanţă cu statul. Dacă USR şi Barna au început campania cu o minciună şi o fraudă, unde se vor opri?”, a declarat Beatrice Tudor.

Deputatul PSD de Bucureşti a mai afirmat că USR-PLUS şi-au pierdut dreptul moral de a vorbi despre onestitate în politică, din moment ce nici partidul, nici liderii săi, nu sunt în stare să fie oneşti.

libris.ro

“Din punctul meu de vedere, USR-PLUS ar trebui să tacă de-acum încolo. Campania “fără penali” a devenit inutilă după susţinerea la Bruxelles, de către Cioloş, a unui candidat francez acuzat de fapte de corupţie, iar sloganul lor despre hoţie a fost aruncat în aer de către Barna, care a ascuns veniturile soţiei, în ciuda prevederilor legale. Dacă nu au nimic de ascuns, de ce nu-şi declară veniturile familiei?”, a mai declarat Beatrice Tudor.Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info


[button-red url="https://glasul.info/donatii/" target="_self" position="center"]Donează pentru Glasul.info[/button-red]