Ce naiba ne-au băgat progresiștii lui Klemm pe gât la Ministerul Justiției? Numele soțului Anei Birchall apare pe lista pedofilului Epstein

Toți românii cu o minimă materie cenușie erau exasperați de intruziunea mai mult decât evidentă și neavenită a ambasadorului soroșist, Hans Klemm, în problemele ce țineau de sistemul de justiție din România. Numirea Anei Birchall a fost de asemenea o numire cu cântec, deosebit de controversată, după mai multe jocuri de șotron făcute de către aripa soroșistă de la ambasada SUA la București.

Acum aflăm că numele soțului ministrului Justiției Ana Birchall apare într-o agendă a controversatului pedofil american Jeffrey Epstein, potrivit Grupului de Investigații Politice. Jeffrey Epstein pedofilul mort de curând în condiții suspecte într-o închisoare din SUA, este cel care livra minore pentru plăceri sexuale, inclusiv din Estul Europei, elitei americane.

„În august 2019, miliardarul american Jeffrey Epstein a fost găsit mort în celula sa. Acesta era arestat pentru pedofilie, exploatare sexuală și trafic de persoane. Potrivit autorităților americane, Epstein crease „o vastă rețea de trafic sexual cu minore”. Minorele participau la petrecerile organizate de miliardar pentru prietenii săi din afaceri și politică.

Presa americană a publicat agenda cu contactele pedofilului. În această agendă apare și numele „Birchall Martyn”, soțul Anei Birchall.

Faptul în sine că soțul ei a făcut parte din rețeaua de prieteni și cunoștințe a pedofilului nu înseamnă că Martyn Birchall a participat la petrecerile infame organizate de Jeffrey Epstein.
Ana Birchall ar trebui să clarifice însă care a fost legătura dintre soțul ei și Epstein. „, dezvăluie pe facebook Grupul de Investigatii Politice

România este întoarsă cu fundul în sus, industria, economia, nimic nu mai aparține românilor, iar în afară de asta până și politica internă este deturnată și dirijată la comandă externă. Scara valorilor umane a fost total inversată în România prin intruziunea neavenită a unor factori externi perturbatori, fie că vorbim scara valorilor culturale, spirituale, identitare, etc. Cât mai suportăm ca societatea românească să fie frământată, umilită, dezbinată și ațâtață mereu împotriva propriilor interese, la comandă externă?

Glasul.info
Social Links
Glasul.info

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns