În România în care Kovesi își lustruia fundul pe canapeaua lui Oprea, oamenii sunt împușcați în fața sediului SRI!?

La câțiva pași de sediul SRI din capitala României, interlopii Bucureștiului se caftesc cu bâte, cuțite și arme de foc. Unul dintre ei este împușcat și moare. Asta e normalitatea pe care o vrea ăla de la Cotroceni? Nicicând România nu a fost atât de nesigură și de vulnerabilă ca după acești ani de mandat iohannist.

“Reglare de conturi în stil mafiot în centrul Capitalei: Un bărbat a fost împușcat mortal lângă Palatul Parlamentului”, scrie B1.ro

Pretutindeni pe străzi, prin parcuri, prin locuri izolate, sau chiar în mijlocul aglomerației urbane, auzi aproape zilnic de răpiri, violuri, crime, trafic de carne vie, rețele de trafic uman, trafic de droguri, de țigări de contrabandă, și de tot felul de alte nenorociri. Din această privință, România a devenit deja de ani buni … “o țară ca afară”.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro

Piedicile puse constant reformării sistemului de justiție de către neobolșevicii sorosiști care au umplut frecvent străzile, neputința de a reintroduce răspunderea magistraților și de a curăța cuiburile de magistrați infractori, cu dispreț față de lege, de Constituția României și față de cetățeni, toate acestea au condus la starea de fapt actuală.

Protestul împotriva Codului Administrativ, 29 iulie 2018

Anul trecut, la sfârșitul lunii iulie, am participat la București la protestul împotriva Codului Administrativ chiar în acest loc din Piața Constituției, unde acum s-au împușcat unii ca în vestul sălbatic. Păi să nu-ți vină groază când te gândești că la un an distanță, exact pe pietrele pe care ai stat tu vara trecută, acum mor oameni împușcați?

Cât despre o nouă vizită la București, de-acum încolo voi cântări o astfel de intenție cu mult mai multă grijă. Păi dacă nici în fața sediului SRI nu ești în siguranță în capitala României, atunci unde Doamne iartă-ne ai putea fi? Dar bine că Iohannis s-a dat peste cap ca Greuceanu pentru a smulge măririle alea nesimțite de buget pentru servicii… Cum suna motto-ul ăla plin de non sens? ”Patria a priori”?

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns

Next Post

Tabără de îngrijire a mormintelor eroilor români înhumaţi în localitatea Lambinowice, Republica Polonă

lun sept. 30 , 2019
“În perioada 21-29 septembrie, în localitatea Lambinowice, din Republica Polonă, s-a desfăşurat tabăra de îngrijire a mormintelor celor peste 2350 de eroi români căzuţi la datorie în Primul Război Mondial care îşi dorm somnul veşnic în Cimitirul Prizonierilor de Război, una dintre cele mai mari necropole de război din Europa. […]
Tabără de îngrijire a mormintelor eroilor români înhumaţi în localitatea Lambinowice, Republica Polonă, Foto: Facebook / Oficiul National pentru Cultul Eroilor

Poate vă place și:

libris.ro