RSS
«
»
TwitterFacebookPinterest

În România în care Kovesi își lustruia fundul pe canapeaua lui Oprea, oamenii sunt împușcați în fața sediului SRI!?

La câțiva pași de sediul SRI din capitala României, interlopii Bucureștiului se caftesc cu bâte, cuțite și arme de foc. Unul dintre ei este împușcat și moare. Asta e normalitatea pe care o vrea ăla de la Cotroceni? Nicicând România nu a fost atât de nesigură și de vulnerabilă ca după acești ani de mandat iohannist.

“Reglare de conturi în stil mafiot în centrul Capitalei: Un bărbat a fost împușcat mortal lângă Palatul Parlamentului”, scrie B1.ro

Pretutindeni pe străzi, prin parcuri, prin locuri izolate, sau chiar în mijlocul aglomerației urbane, auzi aproape zilnic de răpiri, violuri, crime, trafic de carne vie, rețele de trafic uman, trafic de droguri, de țigări de contrabandă, și de tot felul de alte nenorociri. Din această privință, România a devenit deja de ani buni … “o țară ca afară”.

Piedicile puse constant reformării sistemului de justiție de către neobolșevicii sorosiști care au umplut frecvent străzile, neputința de a reintroduce răspunderea magistraților și de a curăța cuiburile de magistrați infractori, cu dispreț față de lege, de Constituția României și față de cetățeni, toate acestea au condus la starea de fapt actuală.

Protestul împotriva Codului Administrativ, 29 iulie 2018

Anul trecut, la sfârșitul lunii iulie, am participat la București la protestul împotriva Codului Administrativ chiar în acest loc din Piața Constituției, unde acum s-au împușcat unii ca în vestul sălbatic. Păi să nu-ți vină groază când te gândești că la un an distanță, exact pe pietrele pe care ai stat tu vara trecută, acum mor oameni împușcați?

libris.ro

Cât despre o nouă vizită la București, de-acum încolo voi cântări o astfel de intenție cu mult mai multă grijă. Păi dacă nici în fața sediului SRI nu ești în siguranță în capitala României, atunci unde Doamne iartă-ne ai putea fi? Dar bine că Iohannis s-a dat peste cap ca Greuceanu pentru a smulge măririle alea nesimțite de buget pentru servicii… Cum suna motto-ul ăla plin de non sens? ”Patria a priori”?Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info


[button-red url="https://glasul.info/donatii/" target="_self" position="center"]Donează pentru Glasul.info[/button-red]