Daniel Gheorghe: USR are o obsesie cu bisericile și este portdrapelul unor ideologii care calcă în picioare valorile creștine însușite de poporul român

Deputatul liberal Daniel Gheorghe critică pe contul său de socializare propaganda secularistă a celor de la USR. Obsesia USR-ului împotriva bisericilor românești i-a atras atenția politicianului liberal, care consideră că „acel semn „X” cu roșu pus peste Catedrala Mantuirii Neamului este expresia celui mai grobian mod de gândire extras direct din inventarul revoluției bolșevice și al marxism-leninismului totalitar”.

„Iată cum arată propaganda secularista a USR! Pentru USR nu contează cele 2 milenii de creștinism românesc, nu valorează nimic sacrificiile eroilor care si-au dat viața pentru Reintregirea României iar prigoana anti-creștină din perioada comunistă pur și simplu nu a existat.

Foto: Facebook / Daniel Gheorghe
Foto: Facebook / Daniel Gheorghe

Acel semn „X” cu roșu pus peste Catedrala Mantuirii Neamului este expresia celui mai grobian mod de gândire extras direct din inventarul revoluției bolșevice și al marxism-leninismului totalitar!

USR are o obsesie cu bisericile, în schimb nu i-a auzit nimeni să țipe atunci când se aruncă banii pe tot felul de ajutoare de stat date în mod stupid inclusiv către producții cinematografice care au o mare inutilitate publică, când se finanțează mari stadioane ori mai ales când se toacă banii publici de către tot felul de organizatii dubioase.

USR nu poate fi o formațiune politică frecventabila atâta timp cât cultivă o agendă agresivă la adresa Bisericii Ortodoxe Române și a cultelor religioase în general ori când se erijează în a fi portdrapelul unor ideologii care calcă în picioare valorile creștine însușite de poporul român și neagă demnitatea persoanei ori adevărul istoric!”, a scris pe facebook Daniel Gheorghe

Glasul.info
Social Links
Glasul.info

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns