RSS

(FOTO) Aceasta este adevărata so…

(FOTO) Aceasta este a…

Scrisoare deschisă adresată depu…

Scrisoare deschisă ad…

E mai bine fără creștinism cultu…

  Vorbim despre creșt…

(VIDEO) Senatorul Diana Iovanovi…

Activitatea senatorul…

Măsuri de ultimă oră date de man…

  Supărați că numărul…

Până unde poate să meargă impert…

  Președintele Români…

Ți-ai întrebat deputații din jud…

Ți-ai întrebat deputa…

SUNT o "spurcăciune ORTODOXĂ"!!!

SUNT o "spurcăciune…

De 4 ani, Centrul „Sfânta Alexan…

„Copiii sunt dulci ca…

«
»
TwitterFacebookPinterest
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (3 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

Bolșevism la Iași sub masca feminismului: mobilizare politică la adăpostul unor acțiuni civice

Print Friendly, PDF & Email

Aceleași feministe care s-au mobilizat pentru boicotarea referendumului pentru familie și pentru susținerea pruncuciderii, ies în stradă sâmbătă, 19 octombrie 2019, în patru mari orașe din România: Iași, Cluj, Timișoara și București.

Sub masca feminismului are loc concomitent și o mobilizare politică de “cadre”. O studentă la teologie din Iaşi ne semnalează faptul că o acţiune civică aparent legitimă şi chiar lăudabilă, este de fapt o acțiune exploatată politic de către neobolșevicii de la PLUS.

Foto: captură facebook

“Susținem Marșul ”Împreună pentru siguranța femeilor!” Sâmbătă, 19 octombrie, începând cu ora 15:00, @Reset organizează în Iaşi, un marș de solidaritate și conștientizare a problemei violenței împotriva femeilor de orice vârstă.

În viziunea noastră, fiecare cetățean trebuie să aibă acces la servicii de bază de calitate și comunități care se dezvoltă. Demararea de investiții pentru asigurarea infrastructurii critice de protecție și asistență socială (centre de urgență pentru victimele violenței domestice în fiecare județ, centre respiro pentru adulți și copii cu dizabilități, case de tip familial pentru copii din sistemul de protecție, creșe și grădinițe noi) reprezintă una dintre măsurile urgente pe care PLUS le va adopta în sensul combaterii excluziunii de la servicii publice sociale și socio-educaționale.”, scriu cei de la PLUS Iași pe pagina lor de facebook

Organizatorii acestei manifestări cu aromă bolșevică sunt următoarele asociații și organizații: Reset, Feminism Romania ( n.r. câh și bleah), Salvati Copiii Iasi, Girl Up Romania, Asociația SPICC, Sfatul Mamei, CIVICA, Scoala Nationala a Femeilor Manager Adela Dinu, Centrul FILIA, Asociația CCDPU Bendis /Clubul atelierelor vesele, E-Romnja, Rise OUT, Mamprenoare.

Despre pagina de facebook “Feminism Romania” noi ne-am mai arătat dispreţul şi dezgustul cu privire la activităţile şi acţiunile promovate de către aşa zisele “feministe” (n.r. vezi aici).

Aceeași studentă, cititoare fidelă a publicației noastre, ne atrage atenția și asupra faptului că coorganizatorii de la Rise OUT au fost implicați și într-o campanie de boicotare a referendumului pentru familie, adică fix în perioada când Klaus Iohannis ne făcea pe milioane de români fanatici religioși și netoleranți.

Foto: captură facebook
Foto: captură facebook
Foto: captură facebook

Galerie Foto:

Susține GLASUL.info, presa independentă, susține adevărul Doneaza prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO14BTRLRONCRT0356966001
CONT EUR: RO61BTRLEURCRT0356966001
Cod Swift: BTRLRO22
BANCA TRANSILVANIA
Pentru: Portalul Glasul.info


REVOLUT
IBAN: GB34REVO00997029036608
BIC: REVOGB21

PATREON
patreon.com/glasul


Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta


Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info