RSS
TwitterFacebookPinterest

Secesioniștii alimentați din bani publici: angajat al Primăriei Lugașu de Jos, jud. Bihor, promotor al propagandei secesioniste

Nu este nici primul și din păcate nici ultimul caz de acest fel, în care angajați ai unor instituții oficiale ale statului român, plătiți din bani publici, desfășoară acțiuni anticonstituționale împotriva României, deci chiar împotriva contribuabililor care le plătesc salariile.

apiland.ro

De ani buni, ne tot sunt semnalate diverse cazuri în care funcționari ai statului român, plătiți din bani publici, sunt preocupați cu niște acțiuni prin care militează pentru destrămarea teritorială a României. Un astfel de caz ne-a fost semnalat și în comuna Lugașu de Jos, acolo unde un angajat al Primăriei Lugașu de Jos era mai preocupat de propaganda secesionistă decât de îndatoririle pe care acesta le are față de statul român.

Foto: Facebook / Viktor Șerban / facebook.com/profile.php?id=100013678179088

În vreme ce până și unele dintre cele mai nevinovate postări identitare românești sunt șterse imediat de pe rețelele de socializare din prea mult “exces de zel” antiromânesc, postările cetățenilor români de etnie maghiară în care se face apologia unor criminali de război precum Miklós Horthy sau Albert Wass, stau la loc de cinste pe facebook, în plin dispreț și nesimțire la adresa victimelor terorii horthyste și la adresa legii din România.

Foto: Facebook / Viktor Șerban
Foto: Facebook / Viktor Șerban
Foto: Facebook / Viktor Șerban
Foto: Facebook / Viktor Șerban

Galerie Foto:

[envira-gallery id=”104007″]


Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info


[button-red url="https://glasul.info/donatii/" target="_self" position="center"]Donează pentru Glasul.info[/button-red]