RSS

La 1 octombrie 1921 osemintele s…

Emil Rebreanu, frate…

La 1 octombrie 1916, Armata a 3…

România a intrat în …

La 1 octombrie 1875 s-a ridicat …

La 1 octombrie 1875,…

Toamna deznădejdii unui popor

Nu mi-am putut nicio…

Protestatarii din Piața Victorie…

,,Dacă am timp mâine…

La 30 septembrie 1831 era întocm…

În 1831, Iordache Go…

23 septembrie 1940: La Oradea au…

23 Septembrie 1940: …

17 septembrie 1941: Cu ocazia re…

Maghiarizarea forțat…

«
»
TwitterFacebookPinterest

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

Iohannis continuă să dezbine românii: “Cei care au promovat referendumul au promovat ura și românii i-au tratat cu flit”

Print Friendly, PDF & Email

Câți români s-au prezentat la vot la referendumul pentru familie din octombrie 2018? Numărul total al cetățenilor care au mers la vot este de 3.731.704.

Așadar, președintele României, Klaus Iohannis ne spune că “românii lui” au dat cu flit unui număr de aproape 4 milioane de români? Atunci nu este de mirare când prin publicațiile scrise sau prin emisiunile de televiziune din România, președintele este supranumit adeseori și “Dezbinatorul”.

De-a lungul istoriei , cronicarii au dat o serie de supranume domnitorilor românilor. Așa că pe lângă un Mircea cel Bătrân, Ștefan cel Mare, Mihai Viteazul, Petru Șchiopul, Bogdan Orbul, etc, de ce n-ar rămâne în istoria românilor și un… “Klaus Dezbinatorul”?

Iohannis continuă să dezbine românii: Cei care au promovat referendumul au promovat ura și românii i-au tratat cu flit
Iohannis continuă să dezbine românii: Cei care au promovat referendumul au promovat ura și românii i-au tratat cu flit

“Stat de drept fără drepturile omului nu poate să existe, şi trebuie să ne amintim, sau să ne reamintim, că aceste lucruri sunt statuate şi în Constituţia noastră. (…)

În această zonă cred că societatea mai are un drum lung de parcurs. Este vorba de acceptare, este vorba de educaţie şi este vorba de toleranţă. Vă amintiţi, când a apărut acea idee cu referendumul, eu, dintr-odată, am devenit inamicul public numărul unu pentru o grămadă de oameni, când am spus că trebuie să fim toleranţi.(…)

Cei care au promovat referendumul au fost orice, numai toleranţi nu. Dar românii au fost mult deasupra acestui discurs. Au dat o lecţie imensă acestor infatuaţi care au propagat ura şi, pur şi simplu, cum se spune mai popular, i-au tratat cu flit.

Klaus Iohannis
Klaus Iohannis

Dacă vrem să revenim la conceptul acela “înţelepciunea mulţimii”, românii au fost mult deasupra clasei politice, cel puţin a acelei părţi care a promovat agresiv şi cu un discurs bazat de multe ori pe ură şi intoleranţă acel referendum.”, a spus Iohannis

După inepții legate de abolirea proprietății, abolirea agriculturii, traiul în grupuri în loc de cupluri, interzicerea consumului de fasole, acum mai suntem surprinși de o nouă sintagmă cu aromă bolșevică: “înţelepciunea mulţimii” . Să revenim la conceptul acela “înţelepciunea mulţimii”!?Adică să avem o țară guvernată din stradă de mulțimi… “ultratolerante”, progresiste și… șiiiii…. hai dă-o dracu’…Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

libris.ro

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info