RSS

Partidul S.O.S. România, avertis…

Sâmbătă, 3 iunie 202…

VIDEO | Strigătul bucovinenilor …

Reprezentanții comun…

Pe 11 iunie 2023 va avea loc Sfi…

Pe 11 iunie 2023, de…

Autocarele profesorilor sunt opr…

Cum spuneam și ieri,…

VIDEO | Grevă de mari proporții …

Știm cu toții ce au …

Propagandiștii anti-grevă sunt g…

Se face în mass-medi…

«
»
TwitterFacebookPinterest

Se schimbă marionetele din fruntea serviciilor? Iohannis vrea transformarea lor în agenți “electorali”

Iohannis își dorește foarte mult să îngroape România pentru încă 5 ani istovitori, îndeplinind cu mâna serviciilor profeția că va stăpâni bârlogind și abuzând de banul public al poporului român pentru zece ani, adică două mandate consecutive pe modelul brevetat de mentorul său neoficial, Traian Băsescu, cel care îl pregătea în secret ca înlocuitor pe Klaus Iohannis încă de prin 2007.

Foto: captură foto Facebook / Cancan
Foto: captură foto/ecran Facebook / Cancan

Pentru oricine care a urmărit cât de cât ultimele campanii electorale din România ultimului deceniu este destul de limpede că poporul român nu mai are de multă vreme alegeri libere și democrate. Toate jocurile sunt făcute dinainte, în laboratoarele ideologice ale unor instituții de forță, cu mult prea multă putere și libertate de implicare în lupta politică din România, din păcate.

apiland.ro

“Iohannis renunță la Pahonțu și Hellvig!Un adevărat tsunami ar putea lovi vârful sistemului la puțină vreme după ce electoratul, cu sau fără soft va decide cine va fi viitorul președinte al României pentru următorii cinci ani. Însă marea surpriză care deja i-a lăsat mască până și pe unii dintre cei mai informați oameni de la vârful ”lanțului trofic” al sistemului este că lovitura va veni tocmai acolo de unde nu se aștepta chiar nimeni, mai ales cei dintre oamenii actualului președinte.”, scrie national.roContinutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info


[button-red url="https://glasul.info/donatii/" target="_self" position="center"]Donează pentru Glasul.info[/button-red]