RSS
«
»
TwitterFacebookPinterest

După ani de zile de aruncat cu lături în PSD, Iohannis își arogă realizările ciumei roșii, în cadrul unor vizite de lucru “ceaușiste”

Este arhicunoscut faptul că din discursurile ursuze, monotone ale lui Iohannis, nu putea să lipsească pomenit și înfierat numele PSD-ului, măcar de vreo câteva ori la fiecare trei propoziții. PSD în sus, PSD în jos… Vezi că de aia nu crește porumbul și nici leușteanul pe care îl fumează unii dintre hipsterii de la #Rezist, “pentru că”… PSD!

Însă după ani de zile de aruncat cu lături în PSD, Iohannis își arogă acum realizările ciumei roșii, în cadrul unor vizite de lucru “ceaușiste”? DA, și încă o face în cel mai pur stil decembrist ( n.r. decembrie 89), făcându-se că lucrează, după ce bârlogit 5 ani la Cotroceni, singurele activități mobile fiind naveta la Sibiu și lungile sale escapade turistice, de parcă țara ar fi intrat pe mâna unui adolescent aflat la pubertate.

Tupeul nemărginit de a-și aroga realizările guvernării PSD împreună cu alaiul său de păpuși Muppets “liberale” este taxat și de către Lia Olguța Vasilescu pe contul său de socializare:

“Leneșul național a ieșit în campanie să taie o panglică. Au găsit repede o investiție aproape de București, la Giurgiu, ca să nu se obosească prea rău în trafic. Doar ca investiția e începută și finalizată de guvernarea PSD. Păi dacă în 5 ani de mandat nu a făcut nimic, cu ce era să se laude? Cu asta și cu legile pensiilor și salarizării, despre care ne povestește în pliantul electoral că el le-a “promovat”. În același pliant în care scrie cum m-a respins el pe mine, ca ministru, din motiv de “incompetență”. Mă face incompetentă și apoi își arogă munca mea! Ce penibil!”, a scris Lia Olguța Vasilescu pe facebook

apiland.ro

“Când tot mandatul ești doar în vacanță și te trezești în campanie că nu ai facut nimic notabil, cu ce să te lauzi? Cu realizările altora… Auzi la el ce tupeu! A “promovat” legile salarizării și pensiilor… Nu ai făcut decât sa le critici și să sperii lumea că nu sunt bani să se aplice și acum bagi capul în poză să zici că ai fost și tu pe acolo? Ce rușine!”, a mai scris pe facebook Lia Olguța VasilescuContinutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info


[button-red url="https://glasul.info/donatii/" target="_self" position="center"]Donează pentru Glasul.info[/button-red]