RSS

Florin Palas merge înainte, în p…

Florin Palas merge î…

Amantlâcurile lui Cosette Chichi…

După ce doar cu jumă…

Raed Arafat e pe făraș: internau…

În urmă cu câțiva an…

Candidatura lui Gabriel Apreutes…

Cunoscând de la inte…

A 8-a zi a protestului maraton d…

În România s-a dat o…

Reacție din partea Uniunii Ziari…

Cenzura cu care se c…

Aurelian Pavelescu: "Iohannis a …

"CARE PARTID OMOARĂ …

CEL MAI MARE TELESCOP SOLAR LA T…

Sâmbătă, 25 iulie, „…

«
»
TwitterFacebookPinterest

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (3 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

Jurnalist sibian: “Timp de 14 ani am luptat de unul singur împotriva impostorului Klaus Werner Iohannis”

Print Friendly, PDF & Email

Jurnalistul sibian Marius Albin Marinescu este unul dintre rarii reprezentanți ai presei scrise din România care și-a continuat anchetele cu privire la ilegalitățile și faptele de corupție comise de Iohannis, în ciuda presiunilor, a cenzurii, a încercărilor de intimidare la adresa sa și a familiei sale, presiuni și încercări de intimidare aflate uneori chiar la limita unor acțiuni de tip mafiot.

Doar datorită insistențelor sale, inclusiv prin intermediul sistemului de justiție, s-au aflat multe dintre mizeriile adunate de-a lungul anilor în jurul lui Iohannis, mizerii pe care de altfel o puzderie de personaje controversate de la vârful unor instituții de bază ale statului român s-au chinuit ani la rând să le ascundă sub preș, să le mușamalizeze impunând o omerta cum nu vezi nici măcar în filmele cu mafia italiană.

După aproape un deceniu și jumătate, jurnalistul sibian Marius Albin Marinescu se destăinuie pe contul său de socializare, dezvăluind presiunile și cenzura împotriva sa și a publicațiilor sale:

Foto: captură Facebook / Albin Marinescu
Foto: captură Facebook / Albin Marinescu

“Timp de 14 ani (2000-2014) am luptat de unul singur prin publicațiile conduse de mine („Justițiarul” și „Justițiarul sibian”) împotriva impostorului Klaus Werner Iohannis, care conducea nu doar municipiul Sibiu unde era primar, ci tot județul ca un veritabil dictator, fiind pe o mână cu toate partidele.

Este inimaginabil prin ce am trecut în toți acești, fiind vânat efectiv, cu interdicție la tipar în Sibiu – tipăream la Brașov! – cu interdicție la difuzare – distribuiam ziarul gratuit într-o vreme! –, cu recompensă pe capul meu dovedită în instanță, cu mașina vandalizată săptămânal, cu familia amenințată permanent, din cauza aceasta copiii mei au fost nevoiți să plece în străinătate pentru siguranța lor, etc.

Nu vă spun toate acestea ca să mă vait, nu m-am plâns nimănui timp de 19 ani, de când scriu despre ticălosul acesta, fiindcă sunt un om demn. Am strâns din dinți și am mers mai departe. Am scris, riscându-mi viața și distrugându-mi sănătatea fiindcă adevărul trebuie știut de toată lumea, iar eu am suferit enorm ca să-l fac cunoscut!”, a scris pe facebook jurnalistul Marius Albin MarinescuSite-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

libris.ro

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info