Jurnalist sibian: “Timp de 14 ani am luptat de unul singur împotriva impostorului Klaus Werner Iohannis”

Marius Albin Marinescu versus Klaus Johannis
Marius Albin Marinescu versus Klaus Johannis
Print Friendly, PDF & Email

Jurnalistul sibian Marius Albin Marinescu este unul dintre rarii reprezentanți ai presei scrise din România care și-a continuat anchetele cu privire la ilegalitățile și faptele de corupție comise de Iohannis, în ciuda presiunilor, a cenzurii, a încercărilor de intimidare la adresa sa și a familiei sale, presiuni și încercări de intimidare aflate uneori chiar la limita unor acțiuni de tip mafiot.

Doar datorită insistențelor sale, inclusiv prin intermediul sistemului de justiție, s-au aflat multe dintre mizeriile adunate de-a lungul anilor în jurul lui Iohannis, mizerii pe care de altfel o puzderie de personaje controversate de la vârful unor instituții de bază ale statului român s-au chinuit ani la rând să le ascundă sub preș, să le mușamalizeze impunând o omerta cum nu vezi nici măcar în filmele cu mafia italiană.

După aproape un deceniu și jumătate, jurnalistul sibian Marius Albin Marinescu se destăinuie pe contul său de socializare, dezvăluind presiunile și cenzura împotriva sa și a publicațiilor sale:

Foto: captură Facebook / Albin Marinescu
Foto: captură Facebook / Albin Marinescu

“Timp de 14 ani (2000-2014) am luptat de unul singur prin publicațiile conduse de mine („Justițiarul” și „Justițiarul sibian”) împotriva impostorului Klaus Werner Iohannis, care conducea nu doar municipiul Sibiu unde era primar, ci tot județul ca un veritabil dictator, fiind pe o mână cu toate partidele.

Este inimaginabil prin ce am trecut în toți acești, fiind vânat efectiv, cu interdicție la tipar în Sibiu – tipăream la Brașov! – cu interdicție la difuzare – distribuiam ziarul gratuit într-o vreme! –, cu recompensă pe capul meu dovedită în instanță, cu mașina vandalizată săptămânal, cu familia amenințată permanent, din cauza aceasta copiii mei au fost nevoiți să plece în străinătate pentru siguranța lor, etc.

Nu vă spun toate acestea ca să mă vait, nu m-am plâns nimănui timp de 19 ani, de când scriu despre ticălosul acesta, fiindcă sunt un om demn. Am strâns din dinți și am mers mai departe. Am scris, riscându-mi viața și distrugându-mi sănătatea fiindcă adevărul trebuie știut de toată lumea, iar eu am suferit enorm ca să-l fac cunoscut!”, a scris pe facebook jurnalistul Marius Albin Marinescu

Susține GLASUL.info, presa independentă, susține adevărul Doneaza prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO14BTRLRONCRT0356966001
CONT EUR: RO61BTRLEURCRT0356966001
Cod Swift: BTRLRO22
BANCA TRANSILVANIA
Pentru: Portalul Glasul.info


REVOLUT
IBAN: GB34REVO00997029036608
BIC: REVOGB21

PATREON
patreon.com/glasul


About the Author

Glasul.info
Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info