libris.ro

Jurnalist sibian: „Timp de 14 ani am luptat de unul singur împotriva impostorului Klaus Werner Iohannis”

Jurnalistul sibian Marius Albin Marinescu este unul dintre rarii reprezentanți ai presei scrise din România care și-a continuat anchetele cu privire la ilegalitățile și faptele de corupție comise de Iohannis, în ciuda presiunilor, a cenzurii, a încercărilor de intimidare la adresa sa și a familiei sale, presiuni și încercări de intimidare aflate uneori chiar la limita unor acțiuni de tip mafiot.

Doar datorită insistențelor sale, inclusiv prin intermediul sistemului de justiție, s-au aflat multe dintre mizeriile adunate de-a lungul anilor în jurul lui Iohannis, mizerii pe care de altfel o puzderie de personaje controversate de la vârful unor instituții de bază ale statului român s-au chinuit ani la rând să le ascundă sub preș, să le mușamalizeze impunând o omerta cum nu vezi nici măcar în filmele cu mafia italiană.

După aproape un deceniu și jumătate, jurnalistul sibian Marius Albin Marinescu se destăinuie pe contul său de socializare, dezvăluind presiunile și cenzura împotriva sa și a publicațiilor sale:

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Foto: captură Facebook / Albin Marinescu
Foto: captură Facebook / Albin Marinescu

„Timp de 14 ani (2000-2014) am luptat de unul singur prin publicațiile conduse de mine („Justițiarul” și „Justițiarul sibian”) împotriva impostorului Klaus Werner Iohannis, care conducea nu doar municipiul Sibiu unde era primar, ci tot județul ca un veritabil dictator, fiind pe o mână cu toate partidele.

Este inimaginabil prin ce am trecut în toți acești, fiind vânat efectiv, cu interdicție la tipar în Sibiu – tipăream la Brașov! – cu interdicție la difuzare – distribuiam ziarul gratuit într-o vreme! –, cu recompensă pe capul meu dovedită în instanță, cu mașina vandalizată săptămânal, cu familia amenințată permanent, din cauza aceasta copiii mei au fost nevoiți să plece în străinătate pentru siguranța lor, etc.

Nu vă spun toate acestea ca să mă vait, nu m-am plâns nimănui timp de 19 ani, de când scriu despre ticălosul acesta, fiindcă sunt un om demn. Am strâns din dinți și am mers mai departe. Am scris, riscându-mi viața și distrugându-mi sănătatea fiindcă adevărul trebuie știut de toată lumea, iar eu am suferit enorm ca să-l fac cunoscut!”, a scris pe facebook jurnalistul Marius Albin Marinescu

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info