Pentru portalul antiromânesc Corbii Albi, Asztalos Csaba nu este președintele Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării, ci atenție MARE… al Consiliului Maghiar(!?) pentru Combaterea Discriminării!!!??
Într-unul dintre cele mai recente articole publicate de către antiromânii de la portalul filomaghiar Corbii Albi, CNCD-ul este specificat nu doar o singură dată (n.r. ca să poți spune că este o scăpare singulară, o eroare din neatenție) ci chiar de două ori pe parcursul aceluiași text, ca fiind … Consiliul Maghiar pentru Combaterea Discriminării (!?), ceea ce trădează deja o stare de fapt, o stare sufletească legată de adevăratul scop și funcționare a acestei sinistre instituții profund antiromânești.
Încă de la înființarea sa, Consiliul “Național” pentru Combaterea Discriminării a ținut să demonstreze mai curând faptul că este o instituție anacronică, antinațională, profund antiromânească, neavând nimic în comun cu titulatura de “Național” din componența numelui său.
De la soluții extrem de “bizare” date împotriva etnicilor români pentru te și miri ce declarații interpretate abuziv și distorsionate uneori până la cote atât de ridicole încât îți făceau impresia că s-a întors prigoană bolșevică împotriva românilor, până la soluții extrem de blânde în cazurile de abuzuri instituționale și discriminări îndreptate împotriva românilor, mai ales prin județele “cu cântec” autonomist de prin inima României, această instituție s-a manifestat ca o unealtă de dresaj ideologic îndreptată cu rea credință mai curând spre hăituirea majorității românești, decât spre combaterea reală a discriminării din societatea românească ( n.r. chiar și așa, jurnaliști precum Dan Tănasă (n.r.vezi cartea „Uitați în inima României”) și alții, au documentat numeroase cazuri de abuzuri instituționale și discriminare pe criterii etnice îndreptate împotriva majorității, împotriva etnicilor români).
Cât de porc o fi să vii cu sancțiuni și cu etichete stigmatizante (n.r. intoleranți, extremiști, xenofobi, rasiști, etc) la adresa unui întreg popor, tocmai într-o țară în care sunt mai numeroase cazurile de discriminare a majorității de către minorități, decât viceversa?
În a doua jumătate a secolului al XV-lea, Imperiul Otoman, condus de sultanul Baiazid al…
Deși nu sunt finalizate încă lucrările la exterior și interior, parohia Sfântul Mare Mucenic MINA,…
Ziua de 4 iulie 1848, acest moment marchează începutul unei etape esențiale în Revoluția Română…
Unul dintre paradoxurile antiromânismului din Ardealul teorizat de administrația maghiară în perioada dualismului austro-ungar este…
Gestul lui Nicolae Borgovan, din 2 iulie 1888, la Beiuș, este unul dintre acele momente…
"„𝐄𝐭𝐞𝐫𝐧𝐚̆ 𝐫𝐞𝐜𝐮𝐧𝐨𝐬̦𝐭𝐢𝐧𝐭̦𝐚̆ 𝐢𝐥𝐮𝐬𝐭𝐫𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐯𝐨𝐢𝐞𝐯𝐨𝐝, 𝐒̦𝐭𝐞𝐟𝐚𝐧 𝐜𝐞𝐥 𝐌𝐚𝐫𝐞!” Miercuri, 2 iulie 2025, începând cu ora 10:00,…
Leave a Comment