libris.ro

Antiromânii de la Corbii Albi recunosc adevărul despre CNCD: de fapt acesta este „Consiliul Maghiar pentru Combaterea Discriminării”!?

Pentru portalul antiromânesc Corbii Albi, Asztalos Csaba nu este președintele Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării, ci atenție MARE… al Consiliului Maghiar(!?) pentru Combaterea Discriminării!!!??

Într-unul dintre cele mai recente articole publicate de către antiromânii de la portalul filomaghiar Corbii Albi, CNCD-ul este specificat nu doar o singură dată (n.r. ca să poți spune că este o scăpare singulară, o eroare din neatenție) ci chiar de două ori pe parcursul aceluiași text, ca fiind … Consiliul Maghiar pentru Combaterea Discriminării (!?), ceea ce trădează deja o stare de fapt, o stare sufletească legată de adevăratul scop și funcționare a acestei sinistre instituții profund antiromânești.

Antiromânii de la Corbii Albi recunosc adevărul despre CNCD: de fapt acesta este "Consiliul Maghiar pentru Combaterea Discriminării"!?, Foto: captură corbiialbi.ro
Antiromânii de la Corbii Albi recunosc adevărul despre CNCD: de fapt acesta este „Consiliul Maghiar pentru Combaterea Discriminării”!?, Foto: captură corbiialbi.ro

Încă de la înființarea sa, Consiliul „Național” pentru Combaterea Discriminării a ținut să demonstreze mai curând faptul că este o instituție anacronică, antinațională, profund antiromânească, neavând nimic în comun cu titulatura de „Național” din componența numelui său.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Antiromânii de la Corbii Albi recunosc adevărul despre CNCD: de fapt acesta este "Consiliul Maghiar pentru Combaterea Discriminării"!?, Foto: captură corbiialbi.ro
Antiromânii de la Corbii Albi recunosc adevărul despre CNCD: de fapt acesta este „Consiliul Maghiar pentru Combaterea Discriminării”!?, Foto: captură corbiialbi.ro

De la soluții extrem de „bizare” date împotriva etnicilor români pentru te și miri ce declarații interpretate abuziv și distorsionate uneori până la cote atât de ridicole încât îți făceau impresia că s-a întors prigoană bolșevică împotriva românilor, până la soluții extrem de blânde în cazurile de abuzuri instituționale și discriminări îndreptate împotriva românilor, mai ales prin județele „cu cântec” autonomist de prin inima României, această instituție s-a manifestat ca o unealtă de dresaj ideologic îndreptată cu rea credință mai curând spre hăituirea majorității românești, decât spre combaterea reală a discriminării din societatea românească ( n.r. chiar și așa, jurnaliști precum Dan Tănasă (n.r.vezi cartea „Uitați în inima României”) și alții, au documentat numeroase cazuri de abuzuri instituționale și discriminare pe criterii etnice îndreptate împotriva majorității, împotriva etnicilor români).

Cât de porc o fi să vii cu sancțiuni și cu etichete stigmatizante (n.r. intoleranți, extremiști, xenofobi, rasiști, etc) la adresa unui întreg popor, tocmai într-o țară în care sunt mai numeroase cazurile de discriminare a majorității de către minorități, decât viceversa?

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info