Pe dictatorul Iohannis nici măcar pământul nu-l mai rabdă? România lovită de cutremur, imediat după închiderea secțiilor de votare!

Ghinion, Iohannis vrea ca romanii sa aiba preturi ca in Austria dar salarii, pensii si alocatii ca in Somalia

La doar câteva minute distanță după închiderea secțiilor de votare, România a fost lovită de către un cutremur. Turul 2 al prezidențialelor se încheie astfel cu un semn divin nefast pentru poporul român?

Duminică, 24 noiembrie 2019 la ora 21:07:06 (ora locală a României) s-a produs în ZONA SEISMICA VRANCEA, VRANCEA un cutremur cu magnitudinea ml 3.7, la adâncimea de 131km.

Cutremurul s-a produs în apropierea următoarelor oraşe: 81km E de Brasov, 95km NE de Ploiesti, 99km S de Bacau, 112km V de Galati, 114km NV de Braila, 146km N de Bucuresti, 167km NE de Pitesti, 179km SV de Iasi, 194km E de Sibiu, 210km N de Ruse.

Nota noastră: Președintele Klaus Werner Iohannis este cel care s-a opus referendumului pentru familie din România și a încurajat boicotarea referendumului, acuzând milioane de români de intoleranță și de fanatism religios. Tot Klaus Iohannis este cel care încurajează în România ideologiile progresiste precum ideologia de gen, multiculturalismul agresiv, dus la extrem, infestarea sistemului de educație cu instructori care să implementeze ideologia de gen, cenzura sau chiar sabotarea exprimărilor naționale cu carcater identitar (n.r. vezi O nouă dovadă a antiromânismului prezidențial: Apelul academicienilor, cenzurat de Iohannis), încurajarea regionalizării României pe criterii dictate din exteriorul țării (n.r. vezi Iohannis: “O reformă administrativ-teritorială nu mai poate fi amânată”), plus multe alte antiromânisme vizibile până și de pe orbita Pământului.

Glasul.info
Social Links
Glasul.info

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns