RSS
«
»
TwitterFacebookPinterest

Guvernul Orban a început să dea fix ce a promis: plăcuțe suedeze! Taie banii de la Educație, Agricultură, Transporturi

Se taie bani de la Educație, Agricultură, Transporturi, etc și se dau la cei care au aranjat alegerile: STS, SRI, influenceri!?

Este pentru prima dată când cei proaspăt veniți la guvernare se țin de cuvânt! Doar că plăcuțele suedeze nu le aveau pregătite doar pentru PSD, ci pentru întreaga Românie!

libris.ro

Guvernul Orban lasă deja fără bani ministerele: Educației, Transporturilor, Ministerul Agriculturii și Ministerul Fondurilor Europene. Adică ăștia dau exact ce au promis, ce tot au strigat cu disperare cât erau în opoziție: plăcuțe suedeze!

“Guvernul Orban a prezentat ministerele care raman fara bani: Educatie, Transporturi, Agricultura si Fonduri Europene”, scrie ph-online.ro

Nota noastră: Asta este România educată a lui Iohannis și Orban? Unde se taie tocmai de la un buget și așa destul de sărac de la Educație? Acum se văd cel mai bine prioritățile lui Iohannis și ale camarilei sale politico-securistice!

PS: Acesta este un pamflet și trebuie privit ca atareContinutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info


[button-red url="https://glasul.info/donatii/" target="_self" position="center"]Donează pentru Glasul.info[/button-red]