fbpx
Glasul.info 26 noiembrie 2019
Guvernul Orban a început să dea fix ce a promis: plăcuțe suedeze! Taie banii de la Educație, Agricultură, Transporturi, Foto: captură TV / trucaj
Print Friendly, PDF & Email

Se taie bani de la Educație, Agricultură, Transporturi, etc și se dau la cei care au aranjat alegerile: STS, SRI, influenceri!?

Este pentru prima dată când cei proaspăt veniți la guvernare se țin de cuvânt! Doar că plăcuțele suedeze nu le aveau pregătite doar pentru PSD, ci pentru întreaga Românie!

Guvernul Orban lasă deja fără bani ministerele: Educației, Transporturilor, Ministerul Agriculturii și Ministerul Fondurilor Europene. Adică ăștia dau exact ce au promis, ce tot au strigat cu disperare cât erau în opoziție: plăcuțe suedeze!

“Guvernul Orban a prezentat ministerele care raman fara bani: Educatie, Transporturi, Agricultura si Fonduri Europene”, scrie ph-online.ro

Nota noastră: Asta este România educată a lui Iohannis și Orban? Unde se taie tocmai de la un buget și așa destul de sărac de la Educație? Acum se văd cel mai bine prioritățile lui Iohannis și ale camarilei sale politico-securistice!

PS: Acesta este un pamflet și trebuie privit ca atareComentarii

comentarii

Social Links
Susține presa independentă, susține adevărul Doneaza prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO14BTRLRONCRT0356966001
CONT EUR: RO61BTRLEURCRT0356966001
Cod Swift: BTRLRO22
BANCA TRANSILVANIA
Pentru: Portalul Glasul.info


REVOLUT
IBAN: GB34REVO00997029036608
BIC: REVOGB21