libris.ro

De 1 Decembrie trecem Carpații, de la Bacău la Sfântu-Gheorghe. Suntem pe Calea Neamului; nu uităm Valea Uzului, nu lăsăm Covasna

De 1 Decembrie trecem Carpații, de la Bacău la Sfântu-Gheorghe. Suntem pe Calea Neamului; nu uităm Valea Uzului, nu lăsăm Covasna.

De Ziua Națională reafirmăm două principii identitare, Memoria Eroilor și Unitatea Națională.
Crucile Eroilor Armatei Române care si-au dat sângele pentru Țara Întreagă NU se negociază în niciun fel iar soarta lor nu se cade a fi decisă la judecată, căci este născută de Istorie; îi solicităm în acest sens Prefectului jud. Bacău să retragă acțiunea din justiție împotriva Primăriei Dărmănești prin care se cere anularea autorizației de construire a Crucilor si Monumentului Eroilor Români de la Valea Uzului si scoaterea terenului Cimitirului Internațional Valea Uzului din domeniul public al orașului Dărmănesti.

În a doua parte a zilei vom trece Carpații spre Sfântu-Gheorghe împreună cu 21 de tineri minunați din jud. Bacău, pentru transmite din nou, al doilea principiu: frații în veci vor fi frați. Voi scrie despre ei, voi scrie despre Inima lor și îi veți vedea si auzi lângă Voievodul Nostru, Mihai Viteazul, de la Sfântu-Gheorghe, lângă Torțele ce nu se vor stinge niciodată.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Participăm la manifestările organizate de Prefectura Covasna, fiind astfel alături de bunii nostri prieteni din întregul județ care se adună an de an la Sfântu, ridicând spre Cer acelasi Steag si aceeasi Rugăciune, pentru a răspunde Prezent în fața Țării.Împreună, mergem cu Dumnezeu înainte pentru Biruința Neamului Românesc!

Autor: Mihai Tîrnoveanu

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Mihai Tirnoveanu

Doctor Președintele Asociației Calea Neamului Vicepreședintele Forumului Civic al Românilor din Covasna, Harghita și Mureș