fbpx

RSS

Daniel Gheorghe: "În spatele int…

Deputatul liberal Da…

Cine a luptat la IRealitatea TV …

Invitată de jurnalis…

Atac furibund al progresiștilor …

Pentru că a avut cur…

Opoziția acuză guvernarea libera…

Pensiile speciale ră…

PNL opreşte acum şi Programul Pr…

După Emil Boc, pe ca…

Iubim Pacea la fel de mult ca De…

"Mi-am asumat răspun…

Dezinformarea și manipularea de …

Într-o democrație re…

«
»
TwitterFacebookPinterest

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

Scrisoare publică a unui scriitor român pentru Ludovic Orban: “Domnule Premier, nimeni nu se naște providențial, nici măcar îngerii”

Print Friendly, PDF & Email

Într-o scrisoare publică adresată presei și prim ministrului României, scriitorul Laurian Stănchescu face apel la patriotismul noilor guvernanți, susținând că “nimeni nu se naște providențial, nici măcar îngerii”, și că “providența se atinge prin fapte dăruite poporului tău, culturii și istoriei națiunii tale”.

“Scrisoare publică… adresată Presei și Premierului României…!

Domnule Premier… Ludovic Orban…!

Sunt Laurian Stănchescu, scriitor și jurnalist, apolitic, cu descendență pelasgo-traco-getă….Sunt autorul proiectelor Avram Iancu și Brâncuși, trimise de mine în Parlament și votate în unanimitate, devenite Decrete Prezidențiale…!

Vin la porțile Guvernului cu răscolitoarele cântece naționale, pisaniile noastre de milenii, așa vă primesc în viața publică a României, sunteți purtătorul Tricolorului în Cancelariile lumii. Să-i conferiți onoare și demnitate…!

Domnule Premier, nimeni nu se naște providențial, nici măcar îngerii, providența se atinge prin fapte dăruite poporului tău, culturii și istoriei națiunii tale, abia atunci devii părintele spiritual și de drept al seminției tale…!

Aveți prilejul unor fapte istorice, fiți conducătorul așteptat de milioane de români, sacralizați sufletele necăjiților care v-au oferit un destin magnific, onorați victoria cu fapte bune și memorabile, bateți sigilii nemuritoare în mărețul spirit românesc…!”

Laurian Stănchescu, scriitor și jurnalist..!


Comentarii

comentarii

libris.ro
Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta
piatraonline.ro

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info

Comodo SSL