Sistemul mafiot și Iohannis își achită nota de plată către servicii pentru câștigarea alegerilor?

Nota de plată pentru câștigarea „alegerilor” este plătită către servicii tot pe spinarea și pe cheltuiala poporului. Zeci de decrete de înaintare în grad a unor generali din SIE și SRI au fost publicate în Monitorul Oficial, dar cu numele „eroilor” care s-au luptat vitejește împotriva românilor „infatuați”, „fanatici religioși”, „netoleranți” și nedispuși deloc să se avânte pe cele mai înalte culmi într-o „societate deschisă”, trecute la … secret. C-așa-i într-o Românie normală visată de Klaus Iohannis & comp., când alegerile în România se câștigă fix ca în ’46: cu cizma militară!

„Președintele Klaus Iohannis a înaintat în grad 13 generali SIE și 11 generali SRI, acordând distincții și altor generali din ambele structuri”, scrie activenews.ro

„PLATA PENTRU SUCCESUL IN ALEGERI: POTOP DE DECORATII SI AVANSARI IN GRAD IN SERVICIILE SECRETE”, scrie inpolitics.ro

Iohannis și guWernerii săi nu se mai pot opri după alegeri din semnat decrete de înaintare în grad pentru cei care au vegheat și „lucrat” ca să poată rumega marele Leneș antiromân încă 5 ani la Cotroceni? Vedem iată chiar sub ochii noștri cum România este transformată într-o colonie condusă de către o juntă militară mafiotă!

Somn ușor, România, somn ușor, români! Junta militară veghează la banii dumneavoastră!

Glasul.info
Social Links
Glasul.info

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns