Deja acțiunile antiromânești sunt tot mai pe față! Guvernul Orban protejează abuzurile antiromânești!

Deja acțiunile antiromânești sunt tot mai pe față! Guvernul Orban sare în apărarea marilor lanțuri de magazine și înlătură orice încercare de a forța aceste companii străine să respecte consumatorul român. Oricine a îndrăznit să pună la punct aceste hypermarketuri și să le sancționeze sau chiar să le închidă pentru neregulile constatate, va fi mazilit de Sică Mandolină & comp.

„Guvernul Orban dă semnalul: jos labele de pe hypermarketuri!Singurul șef de instituție care a avut curajul să desfășoare controale în forță la hypermarketuri, să le închidă activitatea și să le oblige să respecte consumatorii români a fost mazilit de către premierul Ludovic Orban. Un semnal cât se poate de clar că politica noului Executiv este în favoarea companiilor străine și împotriva românilor.”, scrie national.ro

Quo vadis, România? Președinte german luteran, premier maghiar unitarian
Quo vadis, România? Președinte german luteran, premier maghiar unitarian

Jigodiile astea „politice” ne arată prin asta de fapt cine sunt adevărații lor stăpâni. Nu pentru bunăstarea românilor voiau aceste mizerii să pună mâna pe țară, ci taman împotriva intereselor poporului român!

Avem de a face cu o luptă a statului colonie ocupat de străini, împotriva băștinașilor care și-au pierdut dreptul la autodeterminare și autoguvernare: cu alte cuvinte să-i apere pe aceștia de noi, în timp ce nouă să ne pună tot mai multe cocoașe și alte poveri în spate…


„O țară subjugată economic, vândută corporațiilor străine, datornică altor țări nu mai este cu adevarat stăpână pe destinul ei, chiar dacă, din punct de vedere politic, are, în aparență, un guvern, o constituție și o organizare politică independente.” (Dimitrie Gusti, Știința națiunii, 1937)


Glasul.info
Social Links
Glasul.info

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns