RSS
«
»
TwitterFacebookPinterest

Mihaela Aionesei, poetă româncă din Târgu-Secuiesc, a devenit membră a Uniunii Scriitorilor din România

Mihaela Aionesei, poetă româncă din Târgu-Secuiesc, a devenit membră a Uniunii Scriitorilor din România.
Este o mare realizare atât pentru Mihaela personal, cât si pentru românii din jud. Covasna, reconfirmându-se faptul că Inima Arcului Intracarpatic bate românește, că aici există români care nu si-au uitat identitatea, limba si credința.

libris.ro

Datorită talentului ei exprimat prin frumusețea si originalitatea numeroaselor creații poetice, dar si prin scrierile jurnalistice, Mihaela Aionesei a fost primită în Uniunea Scriitorilor, chiar în filiala București, cu doar două zile înainte de ziua de naștere si de nume, 6 decembrie, Sfântul Nicolae; un dar de la Dumnezeu și o recunoaștere a meritelor sale din partea scriitorilor contemporani.

Poeta Mihaela Aionesei despre mitingul împotriva Codului Administrativ: "Unul pentru toți și toți pentru România"
Poeta Mihaela Aionesei despre mitingul împotriva Codului Administrativ: “Unul pentru toți și toți pentru România”

Cele 10 cărți de poezie însoțite de peste 50 de cronici, poemele si articolele ei publicate în zeci de reviste si ziare din întreaga țară, precum si multitudinea de premii literare, toate acestea însumând un dosar de 300 de pagini, și-au spus cuvântul, comisia de validare a dosarelor pentru intrarea în Uniune, votând în unanimitate admiterea ei în acest for de prestigiu. Pentru Mihaela a pledat în fața Consiliului Uniunii Scriitorilor, domnul Horia Gârbea, președintele Filialei București Poezie.

Poeta Mihaela Aionesei despre mitingul împotriva Codului Administrativ: "Unul pentru toți și toți pentru România"
Poeta Mihaela Aionesei despre mitingul împotriva Codului Administrativ: “Unul pentru toți și toți pentru România”

Așadar, începând cu data de 4 decembrie 2019, atunci când cineva răsfoiește ”paginile” Uniunii Scriitorilor din România, descoperă pentru prima oară, că în județul Covasna există ca membru al Uniunii și un poet român; si încă unul care-l strânge la piept pe Mihai Eminescu, înălțând ochii spre Cerul Strămoșilor, în fața Cimitirului Internațional al Eroilor Valea Uzului…
Doamne ajută, sora mea de credință si sânge!

Autor: Mihai TîrnoveanuContinutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info