UE(RSS)? Comisarii „europeni”, chefuri pe imnuri marxiste în Parlamentul European!?

Dacă membrii rezistenței anticomuniste care au luptat cu arma în mână prin munții României s-ar putea astăzi trezi la viață din nou și să vadă de cine este condusă Europa, credem că ar muri subit de inimă rea.

„”Uniunea Sovietică Europeană”? Comisarii europeni, criticați după ce au cântat un imn marxist în Parlamentul European”, scrie activenews.ro

După ce în trecut au inaugurat prin Germania statui și muzee dedicate lui Karl Marx, liderii europeni mai fac un pas și trec la paranghelii cu imnuri marxiste chiar în Parlamentul European, probabil ca să ne fie clar că inaugurarea colosului lui Marx din Germania n-a fost nicidecum un accident, ci asta este linia ideologică a noii Uniuni… Sovietice?

Și dacă UE este ”Uniunea Sovietică Europeană” așa cum spun cei de la activenews.ro, atunci ce rol ocupă Kovesi în toată această construcție mizerabilă? Un soi de hazaică neosovietică, propulsată în fruntea parchetului european ca răspată pentru felul în care a distrus capitalul autohton și clasa politică „neascultătoare” din România?

” Procurorul-șef european Laura Codruța Kovesi a declarat că vor fi necesare eforturi deosebite pentru a face Parchetul Uniunii Europene să devină o instituție capabilă să protejeze interesele financiare ale UE. Într-un material publicat în Financial Times, Kovesi spune că nicio înfrângere nu este definitivă, dacă faci ceea ce știi că este bine, moral, legal. “, scrie cotidianul.ro

Glasul.info
Social Links
Glasul.info

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns