Ludovic Orban: N-am bani de investit, trăiesc din indemnizația de premier

Câteva dintre declarațiile premierului Ludovic Orban făcute de către acesta la începutul lunii decembrie a.c. au fost întoarse pe toate părțile în ultimele săptămâni, atât de către oamenii din presă, cât și de către politicieni sau analiști politici.

Printre cele mai dezbătute declarații ale lui Ludovic Orban, care au iscat uneori discuții chiar mai mult decât aprinse, se numără cele legate de evoluția cursului leu-euro, de repatrierea aurului României, sau de averea premierului:

Întrebat de reporteri despre dezastrul evoluției cursului leu-euro, Ludovic Orban a pus totul pe seama unui “deficit comercial extrem de mare” și a faptului că ar exista o “cerere foarte mare de euro care creează presiune asupra cursului de schimb leu-euro”.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro

“În privința cursului de schimb, în mod evident că acest curs de schimb este determinat de foarte mulți factori. Se știe că decembrie este o lună în care crește consumul. Noi avem un deficit comercial extrem de mare. Nevoia de produse din import în luna decembrie crește foarte mult și, din cauza asta, există o cerere foarte mare de euro care creează presiune asupra cursului de schimb leu-euro. “, a declarat presei Ludovic Orban

Întrebat de reporteri despre procedura legislativă de repatriere a aurului României, Orban a pasat problema repatrierii aurului românesc în cârca lui Florin Cîțu:

Reporter: Ce mai ştim în momentul de față despre procedura legislativă de repatriere a aurului României? Ludovic Orban: Vă rog să-l întrebați pe domnul ministru al Finanțelor, Florin Cîţu”

Dar de departe cea mai savuroasă declarație a premierului Ludovic Orban a fost legată de averea acestuia:

  • Reporter: Veți investi în titlurile de Tezaur?
  • Ludovic Orban: Cine, eu personal?
  • Reporter: Da, personal /…/.
  • Ludovic Orban: N-am bani de investit, trăiesc din indemnizația de premier. “

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns

Next Post

Războiul rujurilor: "Vezi că ți s-a sters rujul și s-ar putea ca unii chiar să te ia drept mascul"

joi dec. 12 , 2019
Continuă războiul declarațiilor de la distanță între Lia Olguța Vasilescu și Rareș Bogdan. Mărul discordiei? Rareș Bogdan s-a grăbit să sară în apărarea lui Marian Moroșanu, cel care tocmai l-a hărțuit de curând pe aeroport pe Raed Arafat, după ce Lia Olguța Vasilescu îl calificase drept  „retardat” pentru acțiunile sale de […]

Poate vă place și:

libris.ro