libris.ro

Rareș Bogdan iar se crede Cuza, făcând analogie cu scena în care este scuipat Moș Ion Roată: îl sărută pe Marian Ceaușescu acolo unde l-au scuipat „alții”

Rareș Bogdan iar se crede Cuza, făcând analogie cu scena în care este scuipat Moș Ion Roată: îl sărută pe Marian Ceaușescu acolo unde l-au scuipat „alții”

Nu este pentru prima dată când acest clișeu al sărutului „domnesc” pe obrazul celor scuipați de „boierii” țării este folosit ca armă politică în societatea românească. Ba chiar am putea spune că unii politicieni deja au abuzat cam mult de această marotă.

Rareș Bogdan intervine după ce Lia Olguța Vasilescu l-a calificat drept „retardat” pe Marian Moroșanu potrivit aktual24.ro. Partea cu adevărat penibilă este atunci când fostul realizator de emisiunii „Jocuri de putere” ajunge să vorbească despre feudalism, „trecut politic sulfuros”, „toxicitate fără seamăn”, când partidul său se comportă fix precum cei de dinainte, înlocuind camarila politică precedentă cu amatorii lor de sinecuri călduțe și bine plătite, băgând România în sperieți pe zona politică și socială după numai o lună de guvernare.

La articolul publicat de aktual24.ro și intitulat „Olguta il face „retardat” pe protestatarul Marian Morosanu”, Rareș Bogdan comentează spumegând de furie pe facebook:

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


„Poftim??? Cât venin poate încăpea într-o persoană!! Până când va rămâne ticăloșia nesancționată?? Atâta vreme cât o ignorantă, o persoană care face din xenofobie un titlu de glorie, atâta timp cât o duduie cu un trecut politic sulfuros îndrăznește să jignească un luptător pentru dreptate, pentru adevăr, și este susținută politic, cu PSD nu mai este nimic de făcut.

PSD va dispărea, ca feudalismul pe care îl promovează. Vă dați seama că această persoană, pe care îmi este greu să nu o calific așa cum merită, a fost șefa de campanie a candidatului PSD? Oameni buni, am văzut multe, am suportat multe, pe multe m-am făcut că nu le aud, că nu le văd, pentru a nu-mi ieși din fire.

Dar acest personaj este de o toxicitate fără seamăn! Decența mă împiedică să spun tot ce aș spune… să nu fim ipocriți, toți ne cenzurăm uneori. Însă Marian, care a rămas unul dintre cei mai curați oameni pe care-i cunosc, nu merită să fie jignit! El este unul dintre cei mai curajoși români care au ieșit în stradă în decembrie 1989!

Este primul care a intrat în Comitetul Central al PCR, luând cu asalt porțile, cu pieptul gol! A fost arestat și a intrat în greva foamei, la Jilava. A fost acuzat de subminarea economiei naționale pentru că rezista restaurației comunismului la câteva clipe după ce căzuse Ceaușescu.

Pe mandatul lui de arestare scria ”a nu fi lasat liber. Reprezinta un foarte mare pericol social”. I-au schimbat încadrarea în „pătrundere frauduloasă într-o instituție publică”. Și a continuat să lupte. A fost în Piața Universității, a fost bătut de mineri atât de crunt încât a rămas cu un defect de vorbire. Luptă și azi.

Da, este radical. Dar radicalismul lui ne ajută să nu dormim, căci știți unde duce somnul națiunii!
Marian, acolo unde te scuipă duduia asta te sărută toți cei care cred în dreptate si in democratie reala in aceasta tara!„, a scris Rareș Bogdan pe facebook

Foto: justitiarul.ro

Nota noastră: Deși unii l-ar putea contrazice pe Rareș Bogdan prezentând niște poze eliberate de curând în spațiul public ( vezi Marian Tivilic Moroșanu, mai mult „Securilă” decât „Ceaușescu”) , în care Marian Moroșanu pare mai degrabă să facă parte din alaiul minerilor, nicidecum să fie bătut de mineri, noi tindem să ne aplecăm mai degrabă asupra demagogiei legată de pupatul acestui nou „Moș Ion Roată”. Chiar trebuie ridiculizată istoria neamului nostru cu mizerii din acestea ipocrite? Atât de mare să fie lipsa de imaginație și de inspirație încât să parodiați pentru scopuri politice până și unele dintre cele mai însemnate momente din istoria României moderne? Mai terminați-o măi epigonilor cu impostura, cu demagogia, cu ipocrizia nemărginită! Și lăsați dracului istoria în pace, e mult prea sfântă istoria neamului românesc ca s-o mânjiți voi neofanarioților cu asemenea comparații nefericite și neavenite!

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info