RSS
TwitterFacebookPinterest

Demiterea lui Costel Vânătoru, atentat la securitatea națională! Guvern antinațional, vândut globaliștilor!

“Demiterea lui COSTEL VÎNĂTORU – atentat la securitatea națională și patrimoniul național! Guvernul PNL vândut globaliștilor!

În septembrie 2019 a fost înființată, prin Hotărâre de Guvern, Banca Națională de Gene a României pentru legumicultură, floricultură, plante medicinale și aromatice, fiind numit Director cercetătorul COSTEL VÎNĂTORU. Ce înseamnă această bancă genetică? O prezervare a patrimoniului național vegetal, a speciilor care s-au format și trăiesc în spațiul carpato-danubiano-pontic, patrimoniu unic în lume, care este sinonim cu identitatea culturală, spirituală și istorică a poporului român! Înțeleg că banca este deja posesoarea a 10.000 de varietăți de semințe, pentru început, obiectivul ei fiind ca aceste specii să nu dispară ci, din contră, să prolifereze.

COSTEL VÎNĂTORU este un mare specialist în domeniu, fără legătură cu interesele politice. De aceea, demiterea sa de către Guvernul PNL reprezintă un atentat la adresa securității naționale și identității poporului român.

Reamintesc, în acest context, că una dintre componentele principale ale globaliștilor radicali este monopolul asupra semințelor și speciilor la nivel global, astfel încât bio-diversitatea să dispară încetul cu încetul, iar vegetația și producția să fie controlată tot global prin controlul speciilor vegetale și animale. Adică prin control și dictat genetic. Este evident că aceste manifestări și politici își au rădăcina în ideologia nazistă, care și-a propus deschis inclusiv controlul genetic al populațiilor, fiind pus în practică prin metoda eugeniei.

apiland.ro

Desigur, nu se pot asimila manipulările asupra semințelor pentru soiurile modificate genetic cu doctrina eugeniei, aceste soiuri răspunzând unor nevoi alimentare. Eliminarea, însă, a celorlalte soiuri, în mod sistematic, devine un mare pericol, pe aceeși idee – a ”speciilor inferioare”. De ce ar fi eliminate semințele lăsate de Dumnezeu? Discuția este prea amplă pentru a fi tratată aici.

Faptul că Guvernul Orban a avut prioritate zero demiterea savantului Costel Vînătoru, nu poate trece neobservată și nici tratată ca o întâmplare nefericită. Alte priorități sunt cu mult mai presante, decât blocarea inițiativei Băncii românești de semințe. Poate avea asta legătură cu procesul de schimbare a speciilor vegetale în România și controlul alimentației românilor de către grupuri economice interesate? Sunt un pericol speciile autohtone, cu mult mai gustoase și mai iubite de români, pentru ce ni se livrează de afară, mai scump și mai rău, motiv suficient pentru eliminarea unei asemenea Bănci? Răspunsul este pozitiv și logic. Un asemenea atac poate conduce pur și simplu la dispariția României!

Atacul Guvernului Orban la adresa Băncii vegetale românești este un atac la adresa identității, culturii și spiritualității românilor, a patrimoniului național, poate mai valoros decât aurul! PNȚCD nu va accepta această trădare!”, a scris pe facebook Aurelian PavelescuContinutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info


[button-red url="https://glasul.info/donatii/" target="_self" position="center"]Donează pentru Glasul.info[/button-red]