Demiterea lui Costel Vânătoru, atentat la securitatea națională! Guvern antinațional, vândut globaliștilor!

„Demiterea lui COSTEL VÎNĂTORU – atentat la securitatea națională și patrimoniul național! Guvernul PNL vândut globaliștilor!

În septembrie 2019 a fost înființată, prin Hotărâre de Guvern, Banca Națională de Gene a României pentru legumicultură, floricultură, plante medicinale și aromatice, fiind numit Director cercetătorul COSTEL VÎNĂTORU. Ce înseamnă această bancă genetică? O prezervare a patrimoniului național vegetal, a speciilor care s-au format și trăiesc în spațiul carpato-danubiano-pontic, patrimoniu unic în lume, care este sinonim cu identitatea culturală, spirituală și istorică a poporului român! Înțeleg că banca este deja posesoarea a 10.000 de varietăți de semințe, pentru început, obiectivul ei fiind ca aceste specii să nu dispară ci, din contră, să prolifereze.

COSTEL VÎNĂTORU este un mare specialist în domeniu, fără legătură cu interesele politice. De aceea, demiterea sa de către Guvernul PNL reprezintă un atentat la adresa securității naționale și identității poporului român.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Reamintesc, în acest context, că una dintre componentele principale ale globaliștilor radicali este monopolul asupra semințelor și speciilor la nivel global, astfel încât bio-diversitatea să dispară încetul cu încetul, iar vegetația și producția să fie controlată tot global prin controlul speciilor vegetale și animale. Adică prin control și dictat genetic. Este evident că aceste manifestări și politici își au rădăcina în ideologia nazistă, care și-a propus deschis inclusiv controlul genetic al populațiilor, fiind pus în practică prin metoda eugeniei.

Desigur, nu se pot asimila manipulările asupra semințelor pentru soiurile modificate genetic cu doctrina eugeniei, aceste soiuri răspunzând unor nevoi alimentare. Eliminarea, însă, a celorlalte soiuri, în mod sistematic, devine un mare pericol, pe aceeși idee – a ”speciilor inferioare”. De ce ar fi eliminate semințele lăsate de Dumnezeu? Discuția este prea amplă pentru a fi tratată aici.

Faptul că Guvernul Orban a avut prioritate zero demiterea savantului Costel Vînătoru, nu poate trece neobservată și nici tratată ca o întâmplare nefericită. Alte priorități sunt cu mult mai presante, decât blocarea inițiativei Băncii românești de semințe. Poate avea asta legătură cu procesul de schimbare a speciilor vegetale în România și controlul alimentației românilor de către grupuri economice interesate? Sunt un pericol speciile autohtone, cu mult mai gustoase și mai iubite de români, pentru ce ni se livrează de afară, mai scump și mai rău, motiv suficient pentru eliminarea unei asemenea Bănci? Răspunsul este pozitiv și logic. Un asemenea atac poate conduce pur și simplu la dispariția României!

Atacul Guvernului Orban la adresa Băncii vegetale românești este un atac la adresa identității, culturii și spiritualității românilor, a patrimoniului național, poate mai valoros decât aurul! PNȚCD nu va accepta această trădare!”, a scris pe facebook Aurelian Pavelescu

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info