RSS
«
»
TwitterFacebookPinterest

A început! Primii dușmani pe care și-i face gratuit România sunt bulgarii: Kovesi intră la rupere la sud de Dunăre pentru interesele “europene”

A început! Primii dușmani pe care și-i face în mod total gratuit și neavenit România sunt bulgarii. Se va vedea însă dacă vecinii noștri de la sud de Dunăre vor primi la fel de cuminți lecțiile de poliție politică pe model stalinist:

“Kovesi și Sofia. Manevrele fostei șefe a DNA în vecini de România. La Sofia, arată Euronews, numele fostei șefe a DNA provoacă frisoane printre politicieni și oamenii de afaceri locali. Bulgaria este etichetată drept „cea mai coruptă țară din Uniunea Europeană”, iar Kovesi poate tulbura apele într-un stat în care „combinațiile” cu fonduri europene sunt la ordinea zilei; totuși, Bulgaria rămâne printre marii destinatari ai fondurilor UE! “, scrie evz.ro

Toate oalele se vor sparge în capul României! Toată țările mici își vor spori antipatia față de România. Asta au vrut prin numirea stalinistei ca procuror șef european, să nu fie hulite Germania sau Franța, ci tot România să primească șuturile în fund!

În septembrie (n.r. vezi Când se bucură Germania pentru Kovesi, să știi că pe România o așteaptă zile grele) scriam despre ce se va întâmpla după ce Luluța va fi înscăunată procuror șef european:

“În intervalul mai 2013 – aprilie 2014, bilanţul de urmăriți penal al lui Kovesi arăta cam așa: 25 de membri PSD şi PNL şi doar doi de la PDL în atenţia DNA: deci standardul dublu se vede până și din lună, duplicitate de stat mafiot.

Acum încercați următorul excercițiu de imaginație: Kovesi să răscolească asiduu căcatul corupției numai prin țări precum Polonia, Ungaria, Bulgaria, Slovacia, Lituania, Letonia, Estonia, Croația, etc și pe marile puteri europene să le pupe în fund ca în scenariul de mai sus cu PDL.

Știți împotriva cui se va răsfrânge tot ce va întreprinde Kovesi împotriva țărilor mici? Împotriva României! România va fi privită ca paria Europei chiar mai tare decât este acum, iar asta chiar au și urmărit țările mari din UE, să găsească pe cineva care să le facă treburile murdare fără ca să existe consecințe împotriva lor, ci să fie de exemplu arătată cu degetul România: replici de genul “voi ați trimis *#**### asta la șefia”…”

libris.roContinutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info