RSS
«
»
TwitterFacebookPinterest

Tineri din întreaga țară comemorează Revoluția Română

Tinerii din București și din întreaga țară organizează pe 21 decembrie o serie de manifestații dedicate comemorării victimelor Revoluției Române din Decembrie 1989, manifestațiile debutând astfel cu „Marșul Eroilor” care va începe sâmbătă, de la ora 17:00, din fața Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa”.

La manifestație vor fi prezenți atât tineri din întreaga țară, cât și revoluționarii care s-au aflat în stradă în evenimentele ce au avut loc acum 30 de ani.

Manifestațiile vor fi încheiate printr-un concert caritabil în seara zilei de 21 decembrie , începând cu ora 20:30 în Club Subteran din București, la concert vor evolua artiști ai genului muzical de hip-hop, care vor cânta „pro-bono”, toți banii din bilete fiind destinați Muzeului Revoluției de la Timișoara, pentru conservarea și promovarea memoriei Eroilor Martiri ai Revoluției Române.

Artiști consacrați ai genului Hip-hop au confirmat prezența la concertul caritabil, artiști precum Tudor Sișu, Cedry2k, Dragonu aka 47 și mulți alții.

libris.ro

„La exact 30 de ani de la Revoluție, vă așteptăm alături de noi pe toți cei care nu v-ați uitat Eroii, pe toți cei care respectați și prețuiți sacrificiul celor peste o mie de oameni care și-au pierdut viața în decembrie ’89 și a sutelor de mii de români care au luptat cu riscul vieții, atunci, pentru libertate și pentru noi, generațiile următoare! Așadar, vă așteptăm și pe voi în stradă, pentru libertate, pentru o Românie liberă, pentru Eroii noștri” – au declarat organizatorii.Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info