RSS
«
»
TwitterFacebookPinterest

Campanie fără precedent în România: O formațiune politică pune la dispoziția românilor dornici să candideze la primării, consilii locale sau județene atât platforma electorală, cât și expertiza și documentele necesare

Primari și consilieri din afară, opțiunea partidului A.U.R.

Alianța pentru Unirea Românilor (A.U.R.) lansează o campanie fără precedent în România. Este vorba despre „Angajăm primar”, demers prin care formațiunea politică pune la dispoziția românilor dornici să candideze la primării, consilii locale sau județene atât platforma electorală, cât și expertiza și documentele necesare.

„De câte ori nu v-ați întrebat cine este unul sau altul dintr-o lungă listă a unui partid politic, pe buletinul de vot? Sau cum a apărut o nominalizare pentru funcția de primar sau președinte de consiliu județean? Răspunsul îl intuim toți. Se plătesc locurile cu sume pornind de la zeci de mii de euro, se aleg fii, nepoți, amante, parteneri de afaceri. Alianța pentru Unirea Românilor pune capăt acestei proceduri netransparente și toxice: de la recrutarea candidaților și selectarea celor mai ambițioase și pragmatice proiecte pentru comunitatea din care aceștia vin, la prezentarea lor în spațiul public și la întocmirea dosarelor de candidat, pașii pentru a deveni primar sau consilier pentru România vor fi făcuți cunoscuți presei și opiniei publice”, a declarat George Simion, lider al Alianței pentru Unirea Românilor, în cadrul unei conferințe de presă susținută la sediul formațiunii.

libris.ro

O altă premieră în politica românească este faptul că programul candidaților va fi semnat direct cu fiecare alegător sub forma de contract, iar formațiunea politică va fi garantul respectării acestuia. Fiecare contract semnat și nerespectat atrage pierderea sprijinului politic, respectiv a funcției.

Alianța pentru Unirea Românilor a anunțat și soluția pentru întoarcerea românilor plecați în străinătate – implicarea în comunitatea locală din țară, aspect realizabil în două etape: prima etapă este participarea la alegerile locale din 2020, iar a doua etapă vizează realizarea proiectelor în beneficiul comunității.

„Românii din diaspora sunt AUR pentru România. În statele de adopție au dobândit experiență, au căpătat deprinderi practice, au muncit pe brânci, au construit rețele acolo unde s-au stabilit. Ingenioși, creativi și serioși, românii plecați peste hotare reprezintă o șansă pentru dezvoltarea comunităților locale din țară. Din Marea Britanie în Italia, din Spania în Germania sau Franța, îi invităm ca din ambasadori ai României să devină primari sau consilieri de România”, a îndemnat George Simion.Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info