Fake news prezidențial: “În ultimii trei ani, s-a încercat acapararea întregului stat român”

De resimțit, au resimțit în acești ultimi ani aproape toți românii, de la vlădică până la opincă, faptul că se petrece un asalt asupra României. Însă asaltul este mai degrabă unul extern, cu marea și larga complicitate a unor gunoaie trădătoare antiromânești de la interior.

Deși poate unii or să se supere să audă iar și iar aceste cuvinte, ele trebuie însă repetate până va fi clar pentru tot românul: cu toată implicarea și sacrificiul regretabil al unor idealiști, ceea ce s-a întâmplat în decembrie 1989 a fost lovitură de stat. Dacă ar fi fost revoluție adevărată, atunci astăzi România ar fi fost condusă de români și în interesul românilor, iar libertatea mult visată ar fi fost o libertate adevărată, nicidecum o cenzură parșivă și o dictatură mascată cum persistă acum în societatea românească!

În ultimii trei ani s-a încercat acapararea întregului stat român și șubrezirea lui prin slăbirea justiției și prin plasarea în funcții de conducere a unor incompetenți cu un anumit carnet de partid”, ne transmitea joi, 19 decembrie 2019, președintele Klaus Iohannis

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro

Fake news! Balivernele cu “incompetenți cu un anumit carnet de partid” sunt doar basme de adormit copiii. E de ajuns să ne uităm la Raluca Turcan și la Florin Cîțu pentru a vedea că e clar vorba de un fake news. Este clar că nu ne spune cine sunt cu adevărat cei care au încercat “acapararea întregului stat român”. Că sunt tocmai finanțatorii celor cocoțați acum nedemocratic pentru încă o dată la cârma țării, și care s-au apucat cu o ură și cu o hămeseală de fiare sălbatice dezlănțuite să distrugă România și s-o pună la dispoziția oricui din afară care vrea să se înfrupte din ea!

Partea proastă pentru România este că după decembrie 1989 n-a devenit nici măcar o colonie. O colonie știe exact cu cine negociază sau cine este stăpânul său direct. România a devenit un fel de “No Man’s Land, un fel de țară a nimănui și în același timp a tuturor … în afară de români!

Acapararea întregului stat român a fost făcută în ultimii ani de către cei care au finanțat mișcările artificiale de protest, mișcările de falsă disidență de prin anumite partide românești, ONG-uri care au lansat acțiuni și manifestări antiromânești la cote nemaiîntâlnite de-a lungul ultimilor ani, au finațat sabotorii industriei, agriculturii și economiei românești.

DA! DA! România a fost acaparată într-adevăr, dar printr-un soi de război neconvențional, iar tot ce se întâmplă acum, nu este nimic altceva decât prada de război care se împarte către cei victorioși, precum și zgomotul freneziei stârnite de către hoitarii care sunt atrași de locul de disputare al bătăliei, pentru a se înfrupta din stârvurile încă … “proaspete”.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns

Next Post

Guvernul României trebuie să intervină imediat în sprijinul românilor din Ucraina pentru a depăşi starea de dezbinare creată artificial

Dum dec. 22 , 2019
Deputatul Constantin Codreanu, preşedinte al Comisiei pentru comunităţile de români din afara graniţelor ţării, a solicitat ministrului Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, şi secretarului de stat, şef al Departamentului pentru Românii de Pretutindeni, Ovidiu Burduşa, să acţioneze prompt, hotărât şi eficient în sprijinul românilor din Ucraina. Parlamentarul a trimis o scrisoare […]

Poate vă place și:

libris.ro