Fake news prezidențial: “În ultimii trei ani, s-a încercat acapararea întregului stat român”

De resimțit, au resimțit în acești ultimi ani aproape toți românii, de la vlădică până la opincă, faptul că se petrece un asalt asupra României. Însă asaltul este mai degrabă unul extern, cu marea și larga complicitate a unor gunoaie trădătoare antiromânești de la interior.

Deși poate unii or să se supere să audă iar și iar aceste cuvinte, ele trebuie însă repetate până va fi clar pentru tot românul: cu toată implicarea și sacrificiul regretabil al unor idealiști, ceea ce s-a întâmplat în decembrie 1989 a fost lovitură de stat. Dacă ar fi fost revoluție adevărată, atunci astăzi România ar fi fost condusă de români și în interesul românilor, iar libertatea mult visată ar fi fost o libertate adevărată, nicidecum o cenzură parșivă și o dictatură mascată cum persistă acum în societatea românească!

În ultimii trei ani s-a încercat acapararea întregului stat român și șubrezirea lui prin slăbirea justiției și prin plasarea în funcții de conducere a unor incompetenți cu un anumit carnet de partid”, ne transmitea joi, 19 decembrie 2019, președintele Klaus Iohannis

libris.ro

Fake news! Balivernele cu “incompetenți cu un anumit carnet de partid” sunt doar basme de adormit copiii. E de ajuns să ne uităm la Raluca Turcan și la Florin Cîțu pentru a vedea că e clar vorba de un fake news. Este clar că nu ne spune cine sunt cu adevărat cei care au încercat “acapararea întregului stat român”. Că sunt tocmai finanțatorii celor cocoțați acum nedemocratic pentru încă o dată la cârma țării, și care s-au apucat cu o ură și cu o hămeseală de fiare sălbatice dezlănțuite să distrugă România și s-o pună la dispoziția oricui din afară care vrea să se înfrupte din ea!

Partea proastă pentru România este că după decembrie 1989 n-a devenit nici măcar o colonie. O colonie știe exact cu cine negociază sau cine este stăpânul său direct. România a devenit un fel de “No Man’s Land, un fel de țară a nimănui și în același timp a tuturor … în afară de români!

Acapararea întregului stat român a fost făcută în ultimii ani de către cei care au finanțat mișcările artificiale de protest, mișcările de falsă disidență de prin anumite partide românești, ONG-uri care au lansat acțiuni și manifestări antiromânești la cote nemaiîntâlnite de-a lungul ultimilor ani, au finațat sabotorii industriei, agriculturii și economiei românești.

DA! DA! România a fost acaparată într-adevăr, dar printr-un soi de război neconvențional, iar tot ce se întâmplă acum, nu este nimic altceva decât prada de război care se împarte către cei victorioși, precum și zgomotul freneziei stârnite de către hoitarii care sunt atrași de locul de disputare al bătăliei, pentru a se înfrupta din stârvurile încă … “proaspete”.


About the Author

Glasul.info
Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info