libris.ro

Români, iar ni se pregătește „ceva” în prag de sărbători? De asta și-au cocoțat samavolnic Dezbinatorul din nou în fruntea României?

Mai multe persoane din viața publică a României au remarcat de curând faptul că anumite instituții oficiale din România, precum Ministerul Apărării Naţionale, Palatul Cotroceni (n.r. Administraţia Prezidenţială), Palatul Victoria (n.r. instituţia Guvernului), figurează ca fiind localizate în … Valahia, și nicidecum în România, așa cum încă figurează instituțiile publice din orașele din celelalte provincii din țară.

Jurnalistul Dan Tanasă a fost primul care a remarcat și comentat pe contul său de socializare cu privire la acest aspect revoltător:

„Comunicarea la Ministerul Apărării Naţionale o face cineva din Ambasada Ungariei?”, a scris pe facebook Dan Tănasă

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Foto: captură Facebook / Dan Tanasă
Foto: captură Facebook / Dan Tanasă

Și Ingrid Mocanu a reacționat față de această situație care nu doar că seamnă confuzie ci și ridică niște mari semne de întrebare cu privire la scopul din spatele acestor distorsiuni informaționale:

” ROMÂNI, NI SE PREGĂTEȘTE CEVA?
Suntem pe drumul cel bun, fraților! La 30 de ani de la Revoluție, când a învins ”democrația”, globaliștii de la google au scos ”răgățenii” din România. Tot sudul este cică dintr-o țară numită Wallachia, numai Moldova și Ardealul sunt (încă) în România.
Sibiul lu’ Nen-tu Klaus e în România și Clujul lui Dâncu la fel… cât or mai fi și ele.
Ministerul de Externe mai trăiește? Nu, era mort demult, a rămas așa.
Păi acu, dacă tot am devenit ”diasporezi”, măcar să ne lase și pe noi să votăm 3 zile și prin corespondență și să facem și noi mitingurile noastre. Dar nu înțeleg ceva: Maus, dacă nu are cetățenie wallacheză mai poate fi președintele unui stat cu capitala în București, Wallachia?”, a scris pe facebook Ingrid Mocanu

Foto: captură Facebook / Ingrid Mocanu
Foto: captură Facebook / Ingrid Mocanu

Și redactorul șef al publicației Glasul.info și-a arătat pe contul său de socializare indignarea față de această situație alarmantă și revoltătoare:

„Ni se pregătește ceva? Iar începe Plăvanul cu regionalizarea pe scări, pentru a pregăti psihologic populația pentru un secesionism artificial, regizat de către cei care i-au finanțaț cocoțarea în jilțul puterii lui și camarilei sale politico-securistice? Dacă tot văd că poporul român este inert la niște forme de trădare care îmbracă măști din ce în ce mai odioase, păpușarii din spatele Wiermerilor și Ludovicilor plusează acum direct spre destrămarea teritorială a României?

Și instituționalizarea samavolnică a Hermannstadt-ului și ale altor astfel de schimonosiri neavenite ale toponimelor românești au tot un asemenea rol, de pregătire psihologică a poporului român pentru un viitor în care românilor li se va scurge iarăși printre degete țara, în ciuda faptului că de-a lungul istoriei milioane și-au vărsat sângele și și-au lăsat oasele prin pământ pentru ca noi să avem această țară și acest pământ.”, a scris pe facebook Fandel Mihai, redactor șef la Glasul.info

Și jurnalistul Marius Albin Marinescu avertizează românii că li se pregătește ceva: „România dezmembrată deja pe Google!”, spune pe facebook jurnalistul Albin Marinescu de la publicația Justițiarul.ro.

” Români, vi se pregătește ceva! România dezmembrată deja pe Google! În timp ce alogenul Klaus Werner Iohannis, instalat Gauleiter peste colonie, vă tot prostește cu „România normală și puternică”, Google a înlocuit numele țării România cu Wallachia! Ce știu ăia și nu știm noi? Adică unii mai și știm, eu tot trag semnalul de alarmă de acum zece ani că se pune la cale dezmembrarea României și că instigarea la secesiune este în plină desfășurare în Transilvania și Banat, focarele antiromânești fiind la Cluj, Sibiu, Oradea și Timișoara. „, a scris pe facebook jurnalistul Albin Marinescu

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info