De ce a revenit Mihai Tudose la PSD: “După ce l-am cunoscut pe domnul Ponta, am început să îl regret pe Dragnea”

Una dintre cele mai recente surprize de pe scena politică românească este revenirea fostului premier Mihai Tudose la PSD, după o scurtă oprire la Pro România, formațiune politică unde spune Tudose că a avut ocazia “să-l cunoască mai bine de domnul Ponta”.

“Mihai Tudose: Când l-am cunoscut mai bine pe Ponta, am început să îl regret pe Dragnea.Fostul premier Mihai Tudose a declarat vineri, la Brăila, că a revenit în PSD pentru că a regretat trecerea la Pro România.

Tudose susține că și-a dat seama că a greșit când “l-a cunoscut mai bine pe domnul Ponta”. Fost premier și în prezent europarlamentar ales pe listele Pro România, Mihai Tudose s-a reînscris în PSD, pe 6 ianuarie.”, scrie hotnews.ro

Revenirea lui Mihai Tudose în PSD surprinde într-o asemenea măsură, încât mulți ridică semne uriașe de întrebare legate de ce anume a putut descoperi fostul premier “după ce l-a cunoscut mai bine pe domnul Ponta”.

apiland.ro

Nota noastră: Ce ne intrigă pe noi este faptul că Mihai Tudose ne spune că abia la Pro România a apucat să-l cunoască mai bine pe Victor Ponta. De ce anume la Pro România și nu înainte la PSD, acolo unde au fost colegi înainte de a ieși pe ușa din spate din partid? La PSD n-au avut timp să se cunoască “mai bine”? Dacă ne-am aventura pe tărâmul presupunerilor, atunci ne-am hazarda să spunem că astfel de mișcări sunt făcute … “la ordin”, și nu depind nici de factori ideologici sau politici, și nici de cât de bine “se cunosc” executanții.


About the Author

Glasul.info
Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info


[button-red url="https://glasul.info/donatii/" target="_self" position="center"]Donează pentru Glasul.info[/button-red]