libris.ro

Concurență? USR se luptă disperat cu hoția, ca nu cumva să le-o ia alții înainte și lor să nu le mai rămână nimic!

Deși ne-au oripilat cu luni întregi de stat în stradă, de urlat cu disperare invective și mârlănii catalogate de către propaganda sistemului fie ca fiind „opinii politice”, fie ca fiind manifestări „democratice” ale intelectualității și elitei neștirbe din România, cu scene de o sălbăticie rar întâlnită, lovind fără milă pe stradă fie bătrâni lipsiți de apărare, fie jandarmerițe pe care au încercat să le omoare, USR-iștii s-au dat mereu cu fundul de pământ susținând că ei sunt cei mai înverșunați luptători împotriva corupției.

„Președinta USR Găvojdia, Ramona Dzitac, acuzată că a furat mai multe bunuri de la o petrecere privată. Mai apoi, s-a dus să restituie obiectele, dar a sărit la bătaie”, scrie ziuadevest.ro

Dacă la asta adăugăm și alte exemple asemănătoare, descoperim în scurt timp că de fapt USR-ul este un partid de infractori serioși, cu consistență, nu amatori ca ai altor partide.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


USR este un partid de infractori serioși, cu consistență, nu amatori ca ai altor partide, Foto: capturi facebook
USR este un partid de infractori serioși, cu consistență, nu amatori ca ai altor partide, Foto: capturi facebook

Spre deosebire de “amatorii” de prin alte partide din România, infractorii de la USR sunt unii autentici, profesionişti, cu activitate şi experienţă verificată “cu acte”: chestii grele, precum crime duble, hoții monumentale, fonduri europene fraudate, cârdășii cu mafia lemnului, cârdășii securistice și activități de poliție politică, cârdășii cu organizații controversate și violente de extremă stânga, evaziune fiscală și folosirea de fonduri externe cu origini tenebroase, plus multe alte chestii asemănătoare.

Foto. captură facebook

În condițiile astea, dacă nu-ți lipsesc complet neuronii și îți mai folosești capul și în alte scopuri decât pe post de umbrelă pentru a nu-ți ploua în gât, atunci e limpede precum apa de izvor că e prea de porc ca tocmai aceste mironosițe ipocrite să strige prin buricul târgului că nu vor “penali” în funcţii publice.

Foto. captură facebook

“Un CRIMINAL la conducerea USR Turda. Daniel Doboș a fost condamnat pentru o dublă crimă în Germania. “, scrie bugetul.ro

Foto. captură facebook

“Un angajat la BRD Timișoara, susținător al USR, a folosit date bancare cu caracter secret ale unui om de afaceri, într-o ”anchetă” personală”, scrie ziuadevest.ro

Foto. captură facebook

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info