Comisia Europeană refuză dezvoltarea României, pe care și-o dorește transformată într-o crescătorie de gândaci?

România nu primește aviz de mediu de la Bruxelles ca să putem uni țara noastră rutier cu toate regiunile: de trei decenii statul român nu reușește nici măcar să înceapă construirea unei autostrăzi care să străbată Munții Carpați și să lege provinciile românești pe care unii din afara României nu și le-ar dori nici măcar azi unite.

Deși cu o „pudoare” de mironosițe, anumite curve politice de pe scena politică românească au recunoscut în cele din urmă imixtiunile grave externe ale unor forțe din afara țării, care se opuneau unei Românii unite rutier prin autostrăzi. Să se înscrie oare și ultima măsură a Comisiei Europene în aceeași listă de imixtiuni externe îndreptate împotriva inițiativelor de unire la nivelul infrastructurii rutiere a provinciilor istorice ale României?

„Comisia Europeană invocă protejarea unei specii de gândac pentru suspendarea finanțării autostrăzii Sibiu – Pitești”, scrie activenews.ro

Potrivit fostului ministru al Transporturilor, Răzvan Cuc, Comisia Europeană a anunțat guvernul de la București că suspendă finanțarea autostrăzii București-Sibiu până la momentul în care vor fi remediate o serie de probleme de mediu, respectiv protejarea unei specii de gândac, croitorul cenușiu.

Comisia Europeană refuză deci dezvoltarea României, pe care și-o dorește transformată într-o crescătorie de gândaci? Motive mai jalnice nici că mai putea invoca noua Uniune Sovietică Europeană pentru a menține separată Transilvania de …”miticii” din Regat.

Situația este comentată și de către Ingrid Mocanu, care consideră la rândul său că „Europa ne vrea idioți, nedezvoltați, săraci”:

„Comisia Europeană a blocat autostrada Sibiu – Pitești că… ceva cu lilieci și ursuleți… așa pare, că Ministerul Transporturilor nu se obosește să ne comunice public… ”de ce să știe bizonul, el doar votează ca prostu?” vorba lui Portocală.

Europa ne vrea idioți, nedezvoltați, săraci, ca să ne poată manipula, fura creierele și forța valabilă de muncă și ce ne-a mai rămas pe aici prin țară.

Faceți următoarele calcule:
– câți bani ne-a dat Comisia și câți am dat noi Comisiei: aici trebuie scăzuți toți banii furați de DNA-ul Faraoancei, pe motiv că erau fraudate fondurile… în realitate niște povești sinistre.
– câți bani a cheltuit DNA-ul să prindă ”corupți” și cât s-a recuperat efectiv (prejudiciile aberante din abuzuri în serviciu erau moarte din start căci banii nu erau ”furați” de funcționari): aici scădeți daunele acordate celor declarați nevinovați prin diverse modalități… tot aici să luați în calcul și salariile grăsuțe, diverse decontări, filaje, interceptări fără număr pe tot soiul de mandate, făcute cu anii și salariile serviciuțelor…

Veți vedea că ieșim pe minus.
În timpul ăsta: a fost distrusă orice firmă românească concurentă cu multinaționalele lor, am fost transformați în ”corupții” planetei (suntem PERCEPUȚI cel mai corupt popor cel puțin în Europa), au plecat milioane de cetățeni români apți de muncă, au murit o sumedenie de oameni care mai de care mai nevinovat, prin pușcării zac nenumărate victime ale abominabilului Sistem. Iar funcționarii doar dacă ar fi idioți ar mai semna ceva.

Face cineva aceste calcule? Nu, ei vor să refacă Sistemul abominabil și să reinstaureze teroarea, pe care să o perfecționeze și oculteze. „, a scris pe facebook Ingrid Mocanu

Glasul.info
Social Links
Glasul.info

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns