Comisia Europeană refuză dezvoltarea României, pe care și-o dorește transformată într-o crescătorie de gândaci?

România nu primește aviz de mediu de la Bruxelles ca să putem uni țara noastră rutier cu toate regiunile: de trei decenii statul român nu reușește nici măcar să înceapă construirea unei autostrăzi care să străbată Munții Carpați și să lege provinciile românești pe care unii din afara României nu și le-ar dori nici măcar azi unite.

Deși cu o “pudoare” de mironosițe, anumite curve politice de pe scena politică românească au recunoscut în cele din urmă imixtiunile grave externe ale unor forțe din afara țării, care se opuneau unei Românii unite rutier prin autostrăzi. Să se înscrie oare și ultima măsură a Comisiei Europene în aceeași listă de imixtiuni externe îndreptate împotriva inițiativelor de unire la nivelul infrastructurii rutiere a provinciilor istorice ale României?

“Comisia Europeană invocă protejarea unei specii de gândac pentru suspendarea finanțării autostrăzii Sibiu – Pitești”, scrie activenews.ro

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro

Potrivit fostului ministru al Transporturilor, Răzvan Cuc, Comisia Europeană a anunțat guvernul de la București că suspendă finanțarea autostrăzii București-Sibiu până la momentul în care vor fi remediate o serie de probleme de mediu, respectiv protejarea unei specii de gândac, croitorul cenușiu.

Comisia Europeană refuză deci dezvoltarea României, pe care și-o dorește transformată într-o crescătorie de gândaci? Motive mai jalnice nici că mai putea invoca noua Uniune Sovietică Europeană pentru a menține separată Transilvania de …”miticii” din Regat.

Situația este comentată și de către Ingrid Mocanu, care consideră la rândul său că “Europa ne vrea idioți, nedezvoltați, săraci”:

“Comisia Europeană a blocat autostrada Sibiu – Pitești că… ceva cu lilieci și ursuleți… așa pare, că Ministerul Transporturilor nu se obosește să ne comunice public… ”de ce să știe bizonul, el doar votează ca prostu?” vorba lui Portocală.

Europa ne vrea idioți, nedezvoltați, săraci, ca să ne poată manipula, fura creierele și forța valabilă de muncă și ce ne-a mai rămas pe aici prin țară.

Faceți următoarele calcule:
– câți bani ne-a dat Comisia și câți am dat noi Comisiei: aici trebuie scăzuți toți banii furați de DNA-ul Faraoancei, pe motiv că erau fraudate fondurile… în realitate niște povești sinistre.
– câți bani a cheltuit DNA-ul să prindă ”corupți” și cât s-a recuperat efectiv (prejudiciile aberante din abuzuri în serviciu erau moarte din start căci banii nu erau ”furați” de funcționari): aici scădeți daunele acordate celor declarați nevinovați prin diverse modalități… tot aici să luați în calcul și salariile grăsuțe, diverse decontări, filaje, interceptări fără număr pe tot soiul de mandate, făcute cu anii și salariile serviciuțelor…

Veți vedea că ieșim pe minus.
În timpul ăsta: a fost distrusă orice firmă românească concurentă cu multinaționalele lor, am fost transformați în ”corupții” planetei (suntem PERCEPUȚI cel mai corupt popor cel puțin în Europa), au plecat milioane de cetățeni români apți de muncă, au murit o sumedenie de oameni care mai de care mai nevinovat, prin pușcării zac nenumărate victime ale abominabilului Sistem. Iar funcționarii doar dacă ar fi idioți ar mai semna ceva.

Face cineva aceste calcule? Nu, ei vor să refacă Sistemul abominabil și să reinstaureze teroarea, pe care să o perfecționeze și oculteze. “, a scris pe facebook Ingrid Mocanu

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns

Next Post

USR-ul se devorează de la interior: „Nu mai e partidul oamenilor cinstiți”

lun ian. 13 , 2020
Rând pe rând, tot mai mulți foști membri USR fac dezvăluiri uluitoare despre dictatura cu aromă neostalinistă, despre abuzurile și practicile mafiote din interiorul acestei noi formațiuni politice de pe scena politică din România ultimilor ani. Se înmulțesc constant cazurile în care foști membri USR, dezamăgiți de corupția și mafia […]

Poate vă place și:

libris.ro