De ce este gazul mai scump cu aproape 30% la București decât la Viena?

În urmă cu doar câțiva ani publicam un articol intitulat Austria prosperă de pe urma petrolului românesc în timp ce românii plătesc cel mai mare preț la benzină din Europa, un articol preluat de mai multe publicații din România și care a trezit pe ici pe colo câțiva români din amorțeala indusă și inoculată zilnic pe toate canalele și mijloacele de (dez)informare de către propaganda profund antiromânească din mass media „noastră”.

„Gazul românesc, mai scump decât la Viena. De ce avem cele mai mari prețuri? Diferenţa dintre indicele bursei de la Bucureşti şi cel de la Viena a fost şi mai mare în noiembrie, când gazele s-au tranzacţionat cu 107,15 lei pe MWh în România şi cu 77,04 lei pe MWh în Austria.”, scrie evz.ro

Citește și: Austria își continuă asiduu politica de ucidere a economiei românești. Măsurile luate de Austria, un pericol pentru securitatea energetică a României!

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


librarie.net

S-a ajuns din păcate fix la ceea ce preconizam noi că o să se ajungă: presa din România scrie astăzi despre un paradox aparent inexplicabil, al românilor care au ajuns să plătească la București o factură la gaze cu aproape 30% mai mare decât la Viena, deși România este o țară cu resurse proprii de gaze naturale.

De ce este mai scump gazul „românesc”, deși România deține propriile resurse de petrol și gaze naturale, iar Austria nu? Explicația este foarte simplă: de proști, de USR-iști, de TFL-iști, de #Rezistenți, de băsiști, de iohanniști, de imbecili care ne sabotăm singuri țara și economia națională.

Citește și: Liberali ați vrut? Liber va fi și prețul la gaze! Liberalizarea va face găuri serioase în buzunarele românilor!

Au habar mercenarii antiromâni din politică și din presă, protestatarii de profesie, și restul hoardelor antiromânești, despre configurația bursei de gaze din Austria? Că 50% aparține statului austriac și cealaltă jumătate aparține Gazprom, adică Rusiei? Și că de fapt jocul dublu pe care-l fac Austria și Germania produce acest paradox în România, ca gazul românesc să fie cu aproape 30% mai scump pentru români decât este pentru austrieci?

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Next Post

Alianța pentru Unirea Românilor își lansează filiale în Spania, Italia și în 4 județe în România

lun ian. 20 , 2020
Cel mai nou partid de pe scena politică, Alianța pentru Unirea Românilor (A.U.R.) și-a lansat duminică (n.r. 19 ianuarie 2020) filiala din Spania. În cadrul evenimentului de la Madrid, George Simion, fost candidat la europarlamentare și lider al Alianței, i-a invitat pe românii din diaspora să se întoarcă acasă și […]

Poate vă place și:

libris.ro