Lucian Boia, un propagandist trădător sub steag străin: premiat de Ungaria și Germania pentru propaganda antiromânească

Dacă nu cumva ați trăit în ultimii 30 de ani într-o bulă, izolat de tot ceea ce publică presa „noastră”, atât cea audio-vizuală cât și cea scrisă, dar și anumite edituri care și-au format adevărate monopoluri pe piața culturii din România, atunci cu siguranță că ați remarcat promovarea până la nivelul de repulsie a unui sinistru personaj, tocmit și ajutat să batjocorească de peste două decenii istoria neamului românesc, s-o ridiculizeze, s-o defăimeze și s-o coboare în ochii profanilor români până la nivelul la care aceștia să se rușineze de trecutul strămoșilor lor, să le fie rușine de condiția de român.

Aducând de cele mai multe ori în actualitate teze antiromânești din istoriografia maghiară sau cea din spațiul austro-ungar, sau uneori chiar din cea sovietică, Lucian Boia terfelește prin maculatura sa, popularizată excesiv printr-o uriașă mașină de propagandă, mare parte din istoria neamului românesc, și asta în vreme ce în paralel în aceleași pagini mizerabile ridică în slăvi hegemonia habsburgă sau pe cea austro-ungară.

„Istoricul Lucian Boia a fost decorat de președintele Ungariei cu „Crucea de cavaler a Ordinului de Merit”, chiar în anul Centenarului Tratatului de la Trianon”, scrie activenews.ro

Lucian Boia decorat de ambasada Germaniei, Foto: Justitiarul.ro

„Denigratorul României, pseudo-istoricul Lucian Boia, decorat de ambasadorul Germaniei pentru falsificarea istoriei și o recentă carte a acestui impostor, care vrea să demonstreze că Transilvania nu ar aparține de drept României. „, scrie justitiarul.ro

Cine sunt cei care îl promovează frenetic pe trădătorul Lucian Boia, alături de Humanitas, Historia.ro, Adevărul, GDS, Revista 22, Contributors, Scena9 ( n.a. ăsta este un site sponsorizat de BRD), Digi 24 și alte cuiburi de propagandă antiromânești?

Cele mai "populare" subiecte ale zilei
Cele mai „populare” subiecte ale zilei

Ecuația TRĂDĂRII în România

Quo vadis, România? Președinte german luteran, premier maghiar unitarian
Quo vadis, România? Președinte german luteran, premier maghiar unitarian

Citiți și: Quo vadis, România? Președinte german luteran, premier maghiar unitarian

[one_half] [/one_half]

Azi ați aflat că Lucian Boia, fost responsabil cu propaganda în perioada comunistă ( vezi Lucian Boia, propagandist „național-comunist“ în Occidentul anilor ’80), tocmai este răsplătit de Ungaria cu nu știu ce decorație pentru anii în care a batjocorit și falsificat istoria României.

V-ați întrebat vreodată de ce este premiat Lucian Boia atât de Germania cât și de Ungaria pentru batjocorirea și falsificarea istoriei României? Cred că deja mulți știți răspunsul în sinea voastră.

Dar de faptul că și Germania l-a decorat / premiat pentru fix același lucru știați? Că ambasada Germaniei în România a ținut morțiș să-l decoreze pentru aceeași batjocorire a istoriei neamului românesc? Dacă nu, atunci dormiți liniștiți, ăștia din poza publicată pe pagina de facebook a ambasadei Germaniei în România au grijă ca austro-ungarii să-și ia țara… înapoi!!!

Pleșu și Boia la ambasada Germaniei, Foto: facebook.com/AmbasadaGermaniei
Iohannis le face iar ochi dulci maghiarilor: "UDMR să se alăture efortului comun de a apăra și a consolida democrația liberală"
Iohannis le face iar ochi dulci maghiarilor: „UDMR să se alăture efortului comun de a apăra și a consolida democrația liberală”
Glasul.info
Social Links
Glasul.info

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns