AUR: Există o singură Românie și toți românii au o responsabilitate față de țară, precum și dreptul de a participa la viața politică de acasă

Pentru a pune capăt diferențierii dintre românii din țară și cei din diaspora, Alianța pentru Unirea Românilor (A.U.R.) a ales la conducerea partidului și români stabiliți în străinătate. În cadrul Congresului national al Alianței, care a avut loc vineri la Iași, membrii A.U.R. au punctat în programul politic faptul că există o singură Românie și că toți românii au o responsabilitate față de țară, precum și dreptul de a participa la viața politică de acasă.

Oamenii sunt aurul cel mai de preț al unei țări. România naște oameni de valoare, oameni cu cultură morală, cu capacități intelectuale, doar că nu a învățat să fructifice acest potential. Îi vedem excelând în diverse domenii în alte țări, de adopție. Dacă noi nu ne suflecăm mânecile și nu ne asumăm responsabilități, nu putem schimba nimic, nu îi putem readuce acasă pe cei care doresc să revină. Partidul AUR este despre unificarea tuturor românilor, este despre dragostea de neam și despre transmiterea valorilor românești mai ales către copiii noștri născuți peste granițe”, a declarat Victoria Grosu-Vremeș, originară din Lozova, Republica Moldova, stabilită de 15 ani în Italia.

Reprezentanți diaspora AUR
Reprezentanți diaspora AUR

„Diaspora e România! Nu lăsăm pe nimeni în urmă. Putem mai mult și mai bine, dar doar împreună!”, a menționat și George Simion, proaspăt ales copreședinte al Alianței pentru Unirea Românilor.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


După ce în lunile decembrie și ianuarie au fost constituite filiale A.U.R. în Marea Britanie și Spania, urmează să fie înființate filiale și în Italia, Germania, dar și în alte state europene.

Potrivit statutului A.U.R. votat în cadrul Congresului, după constituirea filialelor din diaspora, ca în cazul filialelor din județe, președinții interimari vor face parte din Biroul Național Central al partidului.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info