PNL opreşte acum şi Programul Prima Casă, răzbunându-se astfel în mod draconic pe tinerii acestei ţări

După Emil Boc, pe care-l scăpase Băse’ cu coasa prin salarii și pensii, și cam prin tot ce înseamnă buget pentru investiții cu adevărat utile în această țară, acum s-au reîntors „cosașii” care taie tot ce prind: salarii, pensii, alocații, subvenții, bani de investiții, programe pentru tineri, absolut tot ce mai aducea câte un balon de oxigen și pentru românul împovărat de atâtea taxe, impozite și alte biruri, încât îl poți confunda ușor cu asinii folosiți în expedițiile montane de către turiști prin diverse colțuri ale lumii.

Este din ce în ce mai evident faptul că guvernarea liberală constituie un dezastru pentru România şi pentru români!„, afirmă și social democrații prin vocea deputatei Cristina Elena Dinu

„Guvernul Taie tot” a ajuns, fără nicio exagerare, o pacoste pe capul românilor. După toate tăierile, amânările şi desfiinţările de până acum ale programelor de sprijin iniţiate de PSD, PNL opreşte acum şi Programul Prima Casă, răzbunându-se astfel în mod draconic pe tinerii acestei ţări.

Scăderea dramatică a familiilor care vor putea obţine un credit în acest program, de la 30.000 anual, la puţin peste 2.000 în 2020, este un act de cinism la adresa tinerilor noştri. Concret, în noile condiţii impuse de Guvern, o familie care are nevoie de o locuinţă va trebui să scoată din buzunar peste 100.000 lei în plus, o sumă care nu este la îndemâna oricui.

Acest fapt va determina exodul tinerilor din ţară, scăderea pieţei construcţiilor, şomaj, şi, implicit încetinirea economiei.”, se arată în comunicatul de presă al deputatei Cristina Elena Dinu

Glasul.info
Social Links
Glasul.info

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns