Atac furibund al progresiștilor globaliști împotriva lui Tudor Gheorghe: Tismăneanu, Caramitru și Funeriu dezlănțuiți!

Pentru că a avut curajul să spună că românii au pierdut 30 de ani degeaba după lovitura de stat din decembrie 1989, și că UE nu-i chiar paradisul occidental visat de românii naivi și idealiști care ieșiseră să îmbrățișeze gloanțele pentru obținerea libertății, Tudor Gheorghe a fost asaltat de întreg viesparul progresismului din România.

Din mai multe cazarme progresiste au ieșit rând pe rând la atac Tismăneanu, Caramitru junior, Funeriu, dar și publicații precum Newsweek, Aktual24 sau Podul (n.r. da, așa se numește). Au avut chiar tupeul să îl acuze pe Tudor Gheorghe de propagandă comunistă deși tatăl lui Tudor Gheorghe a fost deținut politic în anii 50.

“Tudor Gheorghe, atacat imund pentru ultimul său concert „Degeaba 30”. Andrei Caramitru îl acuză de propagandă comunistă deși tatăl lui Tudor Gheorghe a fost deținut politic în anii 50. Funeriu și Tismăneanu se alătură asaltului”, scrie activenews.ro

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro

Actualizare: La corul tuturor celor care-l atacau pe Tudor Gheorghe s-a alăturat și Teodor Baconschi, ca într-o frenezie a hienelor care atacă ultimul leu din savană, ultima suflare de patriotism românesc, de om care are încă destul curaj pentru a spune adevăruri care dor.

“Evident că n-am văzut ”spectacolul” TVR în care, pe versuri plângărețe, aflăm de la Tudor Gheorgheau trecut ”degeaba” 30 de ani de la căderea comunismului. Căci nu (mai) suntem ”independenți” și ”suverani”, stăm cu mâna întinsă în fața unor Înalte Porți ”închise” (Bruxelles, Washington) etc. Pe scurt, era mai bine înainte.

Fiind democrație, nu e de mirare că bardul de factură păunesciană reciclează aceste lamentații ceaușiste prăfuite și nedrepte față de evoluția reală a țării. E și dumnealui un cetățean liber. De mirare e că TVR asumă acest discurs, dovedind că decidenții programelor sale au încremenit în ideologia troglodită a național-comunismului.

Zilele trecute, la Mizil, am auzit două eleve frumoase și talentate, care fuseseră învățate cântecul ăla odios-ruralist și plin de o falsă demnitate numit ”Căciula”. O piesă de rezistență a ”Cenaclului Flacăra”! Iată o mostră:

”Unii zic să-mi iau căciula, jos din cap. Spunând adesea că nu-s civilizat. Poate vor s-o țiu în mână, să mă aplec. Ca să mă laude că m-am integrat.”

Ce ne propune această versificație stupidă? Să facem din cușma de oaie, ciobănească, brandul etern al unei societăți de analfabeți mândri, care își definesc ”curajul” prin mitocănie. Căci a intra undeva cu capul acoperit (fie cu o căciulă mițoasă, fie cu un joben) nu înseamnă, desigur, că ești ferm și vertical, ci doar că ești prost crescut.“, a scris pe facbook Teodor Baconschi

Foto: captură Facebook
Foto: captură Facebook

Deși reprezintă generații și mișcări sociale diferite, Tismăneanu, Funeriu și Caramitru junior își canalizează și sincronizează atacurile într-o formă aproape similară împotriva artistului Tudor Gheorghe.

Foto: captură Facebook
Foto: captură Facebook

„Înțeleg ca Tudor Gheorghe – un cântăreț altfel foarte talentat – face propaganda pro-comunism și Ceaușescu. Cică au trecut 30 de ani degeaba.Stimate domn cu ghitară și mustață, uite cum sta treaba:- e mai bine acum pentru că avem ce mânca- e mai bine acum pentru că nu e frig in case și e lumină pe străzi noaptea- e mai bine acum pentru că putem vizita și lucra în alte țări. Nu mai suntem închiși ermetic aici ca intr-o pușcărie- e mai bine pentru ca suntem liberi sa vorbim și sa votăm. Să protestăm dacă vrem. Să cerem politicienilor să și facă ceva pentru noi.- e mai bine acum pentru ca putem lucra la firme private și – dacă nu ne convine – putem schimba locul de muncă sau sa începem o afacere. Nu suntem obligați sa lucram toată viața la uzina IMGB de exemplu.
E mai bine și pentru tine domnule cu mustață și ghitară. Că faci bani frumoși din spectacolele tale nu? Ai un fel de afacere a ta, care merge foarte bine. Și înțeleg ca îți place sa mergi in vacante in străinătate.
Multi ticăloși și ipocriti in țara asta….”, a scris pe facebook Caramitru.

Foto: captură Facebook
Foto: captură Facebook

 „De ziua tovarășului Ceașcă: Nationalismul sulfuros combinat cu pășunismul languros, iată ideologia promovată de TVR. Bocete, lamentatii, lacrimi pentru “Ursul Românesc”, afurisind furibund Vestul si făcând cu ochiul șăgalnic si compllce Estului…
Definitia auto-compătimirii (self-pity) “Ursul românesc de 2000 de ani dansează…” Implicatia acestei apodictice asertiuni: Niciun alt urs, indiferent de nationalitate, nu a dansat vreme de două milenii. La care se adaugă situatia complicată, chiar freudiană, surprinsă intr-un banc celebru, povestit cândva de Andrei Pleșu Monicăi Lovinescu si lui Virgil Ierunca, rămași fără cuvinte, dintre Ursul Românesc si tovarașul Ceașcă”, a scris pe facebook Vladimir Tismăneanu

Foto: captură Facebook
Foto: captură Facebook

„”Băi Tudor Gheorghe, ia fii atent aici: cât ai fi fost tu de talentat în muzică și versuri! Primul meu coleg de bancă, Cristian Herbei și alți 1000 de oameni nu au murit pentru ca tu să-i dai cu zdranga zdranga la mandolină spunând că a fost degeaba! Băi talent: nu-ți e rușine la senectute să spui că e tot una să iei, când ai chef, avionul spre Paris, cu statul la coadă 4 zile pentru 25 de l de benzină? Băi nenicule! E tot una să vezi banane doar în filme americane sau să cumperi la orice oră din zi sau noapte la colț de stradă? Johnny Mandolină, e același lucru să stai iarna la 10°C sau să te lăfăi în Bali? Nu ți-e rușine ca de la înălțimea talentului cu care te-a înzestrat Dumnezeu să bagi minciuna că “a fost degeaba” în mintea oamenior care au făcut, prin sudoarea frunții lor, țara asta să stea la masă cu Germania, Franța și Spania în loc să facă plecăciuni dictatorilor din Congo și Coreea de Nord?Mizerabile rapsod: dacă nu era omorât ca un vierme idolul tău, Ceaușescu, eu și mii de ROMÂNI ca mine, care au luat calea pribegiei de tineri, ar fi murit fără să-și revadă frații și părinții, și tu spui că degeaba au trecut 30 de ani? Cine ești tu, mă, să-ți permiți să dai sentințe despre ce au realizat, în 30 de ani, românii? Da, pentru tine degeaba! Nu ai înțeles că lumea evoluează și respiră fericire, nu plenare PCR! N-o mai lungesc că e degeaba cu tine, și îți spun atât: să-ți fie rușine, canalie talentată! Să-ți fie rușine nici măcar pentru că ți-ai bătut joc de eforturile a 20 de milioane de oameni! Ci pentru că, la bătrânețe, ți-ai bătut joc de ce-ai făcut o viață întreagă, ți-ai bătut joc de talentul unic pe care l-ai primit de la Natură, ți-ai bătut joc de o țară și oamenii ei, pe care nu cred că ai să-i înțelegi vreodată!Pune-te, mă, în genunchi în fața copiilor acestei țări și cere-le iertare!”, a scris pe facebook și fostul ministru Daniel Funeriu

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns

Next Post

Cine a luptat la IRealitatea TV cu ... corupția? Denise Rifai: „Îl aleg întotdeauna pe Traian Băsescu. Cu toate relele lui”

mar ian. 28 , 2020
Invitată de jurnalistul Mirel Curea la EVZ în emisiunea “Dosare de Presă”, Denise Rifai a fost întrebată la un moment dată despre “bărbații” politici de pe scena politică din România. Ajungând la fostul președinte Traian Băsescu, aceasta a spus nonșalant că: „Îl aleg întotdeauna pe Traian Băsescu. Cu toate relele […]

Poate vă place și:

libris.ro