Sediul Vetrei Româneşti de pe str. Revoluţiei 55 din Arad a fost câştigat în instanţă de către un bătrânel septuagenar

„Sediul Vetrei Româneşti de pe str Revoluţiei 55 din Arad a fost câştigat în instanţă de către un bătrânel de vreo 75 de ani, care a fost contactat telefonic de către av. Barbură din Arad, dacă doreşte să primească în compensare un spaţiu din Arad., ne anunță revoltați reprezentanții Vetrei Româneşti din Arad.

Redăm integral comunicatul Vetrei Româneşti din Arad, primit pe adresa de email a redacției noastre:

„După un an de procese şi sentinţe date la comandă, sediul nostru riscă să fie atribuit ilegal, de către nişte judecători incompetenţi sau la mâna cuiva. Sediul Vetrei Româneşti de pe str Revoluţiei 55 din Arad a fost câştigat în instanţă de către un bătrânel de vreo 75 de ani, care a fost contactat telefonic de către av. Barbură din Arad, dacă doreşte să primească în compensare un spaţiu din Arad.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


librarie.net

Avocatul invocă în instanţă că, cuantumul chiriei este modic, dar el şi chiar instanţa din Arad,trece peste lege, care spune că, se pot atribui spaţii sau imobile în compensare, ATENŢIE, numai dacă acel spaţiu este liber. El, mare avocat având informaţia despre acel spaţiu că se plăteşte o chirie , după cum spune el, modică, dar din păcate spaţiul nu era liber, chiar plătim chirie de 30 de ani, ceea ce instanţa de judecată nu vede, iar Curtea de Apel Timişoara merge pe mâna Tribunalului Arad, oare de ce sunt plătiţi aceştia cu sute de milioane de lei vechi pe lună , sa facă jocuri de culise a grupurilor de interese?

Președintele Uniunii Vatra Românească Arad protestând în faţa Curţii de Apel Timişoara
Președintele Uniunii Vatra Românească Arad protestând în faţa Curţii de Apel Timişoara

Cineva din Primăria Arad, îi dă informaţii acestui avocat, bineînţeles un jurist , deocamdată nu dăm nume, în curând grupul de interese, va fi tras la răspundere pentru alte ilegalităţi. Ceea ce a cerut avocatul se bate cap în cap, el spune spaţiul este liber, dar el spune; CHIRIA ESTE MODICĂ. Doamna judecător de la Tribunalul Arad, cred că a dormit în sala de judecată sau?Curtea de Apel Timişoara mai poate repara răul făcut de instanţa din Arad.Mâine 30.01.2020 la Curtea de Apel Timişoara se dă amânarea pronunţării, deci vom afla dacă Justiţia Română funcţionează sau este mână în mână cu mafia imobiliară.”, se arată în comunicatul Uniunii Vatra Românească Arad

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Next Post

Amenințări din partea USR Iași: nu colaborăm cu PNL-ul dacă vor deschide ușa pentru Mihai Chirica

mie ian. 29 , 2020
Cei de la USR Iași spun că vor să guverneze împreună cu PNL, dar nicidecum să refacă alianța USL dintre PNL și PSD. Neînțelegerile tot mai accentuate dintre USR și PNL la Iași (n.r. asta după ce la mitingul lui Dragnea de la Iași reprezentanții USR și PNL au participat […]

Poate vă place și:

libris.ro