RSS
«
»
TwitterFacebookPinterest

Sediul Vetrei Româneşti de pe str. Revoluţiei 55 din Arad a fost câştigat în instanţă de către un bătrânel septuagenar

“Sediul Vetrei Româneşti de pe str Revoluţiei 55 din Arad a fost câştigat în instanţă de către un bătrânel de vreo 75 de ani, care a fost contactat telefonic de către av. Barbură din Arad, dacă doreşte să primească în compensare un spaţiu din Arad., ne anunță revoltați reprezentanții Vetrei Româneşti din Arad.

Redăm integral comunicatul Vetrei Româneşti din Arad, primit pe adresa de email a redacției noastre:

libris.ro

“După un an de procese şi sentinţe date la comandă, sediul nostru riscă să fie atribuit ilegal, de către nişte judecători incompetenţi sau la mâna cuiva. Sediul Vetrei Româneşti de pe str Revoluţiei 55 din Arad a fost câştigat în instanţă de către un bătrânel de vreo 75 de ani, care a fost contactat telefonic de către av. Barbură din Arad, dacă doreşte să primească în compensare un spaţiu din Arad.

Avocatul invocă în instanţă că, cuantumul chiriei este modic, dar el şi chiar instanţa din Arad,trece peste lege, care spune că, se pot atribui spaţii sau imobile în compensare, ATENŢIE, numai dacă acel spaţiu este liber. El, mare avocat având informaţia despre acel spaţiu că se plăteşte o chirie , după cum spune el, modică, dar din păcate spaţiul nu era liber, chiar plătim chirie de 30 de ani, ceea ce instanţa de judecată nu vede, iar Curtea de Apel Timişoara merge pe mâna Tribunalului Arad, oare de ce sunt plătiţi aceştia cu sute de milioane de lei vechi pe lună , sa facă jocuri de culise a grupurilor de interese?

Președintele Uniunii Vatra Românească Arad protestând în faţa Curţii de Apel Timişoara
Președintele Uniunii Vatra Românească Arad protestând în faţa Curţii de Apel Timişoara

Cineva din Primăria Arad, îi dă informaţii acestui avocat, bineînţeles un jurist , deocamdată nu dăm nume, în curând grupul de interese, va fi tras la răspundere pentru alte ilegalităţi. Ceea ce a cerut avocatul se bate cap în cap, el spune spaţiul este liber, dar el spune; CHIRIA ESTE MODICĂ. Doamna judecător de la Tribunalul Arad, cred că a dormit în sala de judecată sau?Curtea de Apel Timişoara mai poate repara răul făcut de instanţa din Arad.Mâine 30.01.2020 la Curtea de Apel Timişoara se dă amânarea pronunţării, deci vom afla dacă Justiţia Română funcţionează sau este mână în mână cu mafia imobiliară.”, se arată în comunicatul Uniunii Vatra Românească AradContinutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info


[button-red url="https://glasul.info/donatii/" target="_self" position="center"]Donează pentru Glasul.info[/button-red]