RSS

Partidul S.O.S. România, avertis…

Sâmbătă, 3 iunie 202…

VIDEO | Strigătul bucovinenilor …

Reprezentanții comun…

Pe 11 iunie 2023 va avea loc Sfi…

Pe 11 iunie 2023, de…

Autocarele profesorilor sunt opr…

Cum spuneam și ieri,…

VIDEO | Grevă de mari proporții …

Știm cu toții ce au …

Propagandiștii anti-grevă sunt g…

Se face în mass-medi…

«
»
TwitterFacebookPinterest

Amenințări din partea USR Iași: nu colaborăm cu PNL-ul dacă vor deschide ușa pentru Mihai Chirica

Cei de la USR Iași spun că vor să guverneze împreună cu PNL, dar nicidecum să refacă alianța USL dintre PNL și PSD. Neînțelegerile tot mai accentuate dintre USR și PNL la Iași (n.r. asta după ce la mitingul lui Dragnea de la Iași reprezentanții USR și PNL au participat împreună la protestele anti PSD, alături de sute de protestatari veniți pentru asta special din țară, inclusiv de la București) sunt provocate de propunerea actualului primar, Mihai Chirica, drept candidat la primăria Municipiului Iași din partea PNL.

apiland.ro

USR-iștii de la Iași nu acceptă ca actualul primar să candideze pentru obținerea unui nou mandat din partea liberalilor.

„Mai auzim uneori că PSD şi PNL se aseamănă, iar asta ar însemna o confirmare a acestui fapt. Noi vrem să ajungem să guvernăm alături de PNL, dar vrem să fim siguri că ei merg în direcţia transformării, nu că se întorc spre USL. Aşteptăm, prin urmare, decizii rezonabile în ceea ce priveşte această candidatură la Iaşi“, a declarat senatorul USR Radu Mihail, membru al Biroului Naţional al Uniunii, potrivit zdi.ro

“Politica de cumetrie în Primăria Iași trebuie să înceteze! Toți clienții politici aduși pe funcții călduțe în ultimii 30 de ani trebuie să plece acasă. În locul lor trebuie angajați oameni competenți și onești. Toate concursurile de angajare trebuie să fie anunțate cu suficient de mult timp în spațiul public, comisiile de evaluare trebuie să fie imparțiale și corecteze cinstit, iar subiectele de concurs trebuie să fie secrete până la momentul examenului pentru toți concurenții. Doar așa vom reuși să aducem la Primărie oameni care sunt preocupați de administrație și nu de propriile averi.

Au fost dezvăluite recent manevre pe care le face Mihai Chirica pentru a-și păstra protejații la Primărie. Se pare că deviza departamentului de Resurse Umane al Primăriei Iași a rămas ca înainte: Pile, Cunoștințe și Relații.”, a scris pe facebook USR IașiContinutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info


[button-red url="https://glasul.info/donatii/" target="_self" position="center"]Donează pentru Glasul.info[/button-red]