RSS

“Democrația secolului al XXI - l…

Declinul „democrație…

14 ani de la moartea Patriarhulu…

„Acrede în Hristos î…

Psihopatia omoară România! Sclav…

Psihopatia omoară Ro…

Jocurile Olimpice Tokyo: program…

România a cucerit jo…

Ăștia pur și simplu nu se opresc…

Încă trei dosare și …

Procuror italian antimafia: "Spe…

Procuror italian ant…

Un preot care duce gratis copii …

„Copiii auzitori să …

Un grup de "intelectuali români"…

Un grup de intelectu…

«
»
TwitterFacebookPinterest
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (2 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

Vatra Românescă: “Justiţia şi mafia retrocedărilor ilegale au câştigat sediul Uniunii Vatra Românească din Arad”

Print Friendly, PDF & Email

Sediul Uniunii Vatra Românească din Arad a fost “retrocedat” drept compensație unei persoane fizice. Reprezentanții Uniunii Vatra Românească din Arad consideră că acel spațiu a fost retrocedat ilegal, încălcându-se legislația în vigoare.

Redăm comunicatul Uniunii Vatra Românească din Arad, primit pe adresa de email a redacției noastre:

“Cum se face că un judecător plătit din bani publici poate da o sentinţă ilegală? Vă spun eu…. Din discuţia avută cu domnul Braun cel care a câştigat prin compensare sediul nostru din Arad B-dul Revoluţiei nr 55, a fost sunat de către acest avocat Barbură din Arad, dacă doreşte un spaţiu în compensarea spaţiului pe care domnul l-a revendicat.

Nimic mai mult, a acceptat . Domnul Braun, un bătrânel simpatic, mi-a mai spus că nu ştia că acel spaţiu este al Vetrei Româneşti, dar a mers pe mâna avocatului Barbură. Întrebarea noastră este, de ce acest avocat antiromân, a cerut axact sediul Vetrei Româneşti spunând în instanţa de judecată ca sediul este gol, aceasta era motivaţia lui. Apoi s-a răzgândit spunând căplătim o chirie modică.

Legea spune că se pot da spaţii în compensare, dacă acele spaţii sunt libere. Totul este clar până aici, dar eu întreb, doamnă judecător de la Tribunalul Arad, de ce nu a cerut informaţii despre spaţiu, a crezut că
acel spaţiu este liber, doar că a spus avocatul, dacă avocatul spunea că apartamentul judecătoarei este liber şi îl cere în compensare,judecătoarea ce făcea ?

Aici se vede legătura între avocaţii şi judecători, dar mai grav este că, cineva din Primăria Arad, a dat informaţia mai departe către cineva la comanda cuiva. De ce să aibă naţionaliştii români sediul pe Bulevardul Revoluţie în an electoral? V-aţi prins ?

De 30 de ani se plăteşte chirie pe acel spaţiu, judecătorii nu au văzut, oare de ce? De 30 de ani spaţiul nu este gol, dar acum la comanda cuiva NAŢIONALIŞTII vor rămâne fără sediu …. Ruşine JUSTIŢIA ROMÂNĂ !!! Ruşine judecătorilor corupţi din Arad şi Timişoara, spun corupţi vis-a-vis de soluţia dată de ei.

Naţionaliştii aşteaptă, dar când nu vom mai aştepta ……. suntem la capătul puterilor, iar când cei de jos nu mai au soluţii deoarece justiţia este în mâna hoţilor, mafioţilor şi a incompetenţilor, trebuie să facem ce ştim….adică dreptate.

Doresc să atrag un semnal de alarmă tuturor !!!
Parlamentul României 80% ALOGENI
S.R.I 80% ALOGENI
S.I.E alogeni

Industria vândută străinilor, pământul agricol în proporţie de 50 %vândut străinilor. În Cluj Napoca -Oradea – Arad retrocedări de sute de milioane catre cetăţeni maghiari, neamurile celor care au fost deja despăgubiţi de Statul Român, SRI-ul doarme, justiţia doarme, poliţia doarme, pe noi cine ne mai apără de STRĂINI şi de mafie?NU MAI EXISTĂ ROMÂNI ÎN ROMÂNIA? Români deşteptaţi-vă că aţi dormit destul!!!”, se arată în comunicatul trimis de Uniunea Vatra Românească din Arad

Susține GLASUL.info, presa independentă, susține adevărul Doneaza prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO14BTRLRONCRT0356966001
CONT EUR: RO61BTRLEURCRT0356966001
Cod Swift: BTRLRO22
BANCA TRANSILVANIA
Pentru: Portalul Glasul.info


REVOLUT
IBAN: GB34REVO00997029036608
BIC: REVOGB21

PATREON
patreon.com/glasul


Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta


Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info