RSS

Partidul S.O.S. România, avertis…

Sâmbătă, 3 iunie 202…

VIDEO | Strigătul bucovinenilor …

Reprezentanții comun…

Pe 11 iunie 2023 va avea loc Sfi…

Pe 11 iunie 2023, de…

Autocarele profesorilor sunt opr…

Cum spuneam și ieri,…

VIDEO | Grevă de mari proporții …

Știm cu toții ce au …

Propagandiștii anti-grevă sunt g…

Se face în mass-medi…

«
»
TwitterFacebookPinterest

PNȚCD acuză: PNL vinde în această noapte o bucată din România! Suntem în mijlocul unei noi lovituri de stat!

“PNȚCD ACUZĂ: PNL VINDE ÎN ACEASTĂ NOAPTE O BUCATĂ DIN ROMÂNIA! SUNTEM ÎN MIJLOCUL UNEI NOI LOVITURI DE STAT!

Mâine guvernul Orban 1 va fi istorie, asta rezultă din toate calculele. O știe și PNL, de aceea Orban și ciracii liberali au intrat într-o ședință de guvern toată noaptea, pentru a emite nu mai puțin 28 DE ORDONANȚE DE URGENȚĂ, pentru că de mâine, moțiunea trecând, NU SE MAI POT ADOPTA ORDONANȚE DE URGENȚĂ! Sunt disperați, pentru că stăpânii lor au cerut o parte din România și trebuie să livreze înainte de a cădea de la putere, cu orice preț!

Ca exemplu, PRIVATIZAREA DOMENIULUI SĂNĂTĂȚII, prin pulverizarea sistemului public de sănătate. Cei săraci NU se vor mai putea bucura de servicii medicale de stat, subvenționate, statul fiind obligat SĂ-I PLĂTEASCĂ și pe privați unde numai bogații au acces! În condițiile în care oricum nu sunt bani suficienți pentru spitalele de stat, acei bani vor fi cu mult mai puțini, ducând în faliment sistemul de public care va fi înghițit definitiv de privați în cel mai scurt timp. O afacere de zeci și sute de miliarde de euro în timp, dacă lucrurile ar rămâne așa!

Ordonanțele privesc și legislația electorală, deși este interzisă modificarea acesteia cu 1 an înainte de alegeri prin norme europene. Se mizează pe faptul că până la alegeri aceste ordonanțe nu pot fi modificate, Iohannis putând să blocheze de la promulgare legile de respingere a ordonanțelor în Parlament. Aceste ordonanțe reprezintă, de fapt, O LOVITURĂ DE STAT, prin eliminarea de către executiv a legislativului printr-o procedură de forță!

De asemenea, proiectul de lege de DESFIINȚARE A SIIJ!

PNL, un partid incompetent și trădător de țară, își arată în această noapte, pentru cine se mai îndoia, adevărata față, de partid anti-românesc, anti-democratic, anti-constituțional și dictatorial – supus intereselor grupurilor nelegitime.

apiland.ro

PNȚCD denunță LOVITURA DE STAT dată în această noapte de PNL, Constituția fiind abolită. Avertizăm încă o dată că în România a fost impus un regim dictatorial cu sprijinul instituțiilor de forță și a grupurilor de interese nelegitime, împotriva suveranității poporului!”, a scris pe facebook Aurelian PavelescuContinutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info


[button-red url="https://glasul.info/donatii/" target="_self" position="center"]Donează pentru Glasul.info[/button-red]