libris.ro

Românii i-au dat un nume sinistru OUG a PNL pentru „privatizarea” sănătății: „Ordonanța MORȚII!”

Nu trebuie să fii un geniu în economie ca să realizezi că România nu este pregătită încă pentru privatizarea sistemului public de sănătate. Nu era în 2012 când a picat guvernul PDL-ist pentru că a încercat fix același lucru, și nu este în mod sigur nici acum pregătită.

Mai întâi trebuie adusă populația României la un nivel economic rezonabil, la care să-și permită servicii de sănătate privată, și abia apoi trecut la pasul următor, la privatizarea propriu zisă a sistemului de sănătate. Ori înainte de a asigura un nivel de trai corespunzător românilor, este o adevărată crimă s-o tot dai înainte cu privatizarea sistemului public de sănătate.

De aceeași părere sunt și mulți dintre români, care n-au primit deloc cu entuziasm ordonanța de urgență a guvernului PNL prin care liberalii își doreau „reformarea” sistemului public de sănătate, ci ba chiar din contră, numind-o „Ordonanța MORȚII!”:

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


„Ordonanța Morții: Holocaustul PNL.Cine are bani, trăiește! Cine n-are MOARE! Selecția naturală!În această noapte, PNL a oferit „cadou” firmelor străine, sănătatea românilor!În această noapte, PNL-ul a privatizat sănătatea românilor!”NOAPTEA CA HOȚII””, a scris pe facebook Sorin Pop

O adevărată pledoarie împotriva OUG (n.r. ordonanței de urgență) pentru privatizarea sistemului public de sănătate din România a fost postată pe contul său de socializare de către Sorin Pop, membru al Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea:

Ordonanța Morții: Holocaustul PNL.Cine are bani, trăiește! Cine n-are MOARE! Selecția naturală!În această noapte, PNL a oferit „cadou” firmelor străine, sănătatea românilor!În această noapte, PNL-ul a privatizat sănătatea românilor!”NOAPTEA CA HOȚII”

Asta, evident, în ciuda interesului public și mai ales în ciuda celor care nu-și permit nici măcar o consultație la privat.Această lege nu va face decât să accentueze și mai tare decalajul dintre săraci și bogați.
Sistemul de sănătate nu trebuie să fie condus după profit, ci după interesele bolnavilor.

De azi sistemul privat își poate permite să ceară o coplată, însă românii nu-și vor permite să o plătească.
Și atunci ce vom avea?
O selecție naturală?

Statul trebuie să asigure absolut toate serviciile medicale, iar acolo unde sistemul privat ajută, lucrurile să fie transparente și gratuite pentru români, dacă se face cu fonduri din programele naționale. „, a scris pe facebook Sorin POP

Postarea domnului Sorin Pop a devenit virală, strângând numeroase comentarii, dar și peste 3.500 de distribuiri pe facebook. Deosebit de interesante sunt de asemenea și reacțiile internauților cu privire la OUG a PNL prin care se intenționa practic distrugerea sistemului public de sănătate din România.

Românii i-au dat un nume sinistru OUG a PNL pentru "privatizarea" sănătății: "Ordonanța MORȚII!", Foto: facebook.com/sorinpop.azs
Românii i-au dat un nume sinistru OUG a PNL pentru „privatizarea” sănătății: „Ordonanța MORȚII!”, Foto: facebook.com/sorinpop.azs

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info