RSS
TwitterFacebookPinterest

“Mulţimea vidă’’ de la Palatul Victoria s-a risipit!

Social democraților le-a revenit energia de a face declarații politice pentru presă după căderea guvernului Orban. După o perioadă de câteva luni petrecută în opoziție, social democrații răsucesc acum cuțitul în rană liberalilor, ironizându-i pe aceștia că au îndeplinit rolul mulțimii vide la Palatul Victoria.

Deputatul Petru Bogdan Cojocaru: “Mulţimea vidă’’ de la Palatul Victoria s-a risipit!

După o perioadă grea în care Parlamentul României a fost scos, cu forţa, din categoria celor trei puteri ale statului, astăzi, 5 februarie 2020, Legislativul a reinstaurat statul de drept şi a demis cu 261 de voturi un Guvern incompetent care a avut ca principală miză instaurarea dictaturii de clasă în România.

După avalanşa de ordonanţe date la ceas de seară, după asumări repetate de răspundere, pârghii prin care Guvernul PNL a dorit să obţină în propriile mâini şi atributul legiferării, deşi Curtea Constituţională a României a criticat, prin decizii de neconstituţionalitate, tentativele de conducere despotică iniţiate de la Palatul Victoria, Parlamentul României a dat o dovadă de înţelepciune şi a scos din peisajul puterii executive nişte indivizi certaţi cu principiile democraţiei autentice.

Demiterea Guvernului marionetă Orban prin moţiune de cenzură nu demonstrează altceva decât faptul că Parlamentul României încă mai are resurse pentru a continua lupta cu Partidul Naţional Liberal, un partid care a confundat Executivul României cu o instituţie aflată la discreţia unui grup de interese pentru care interesul public nu valora nici cât o ceapă degerată.

apiland.ro

România a scăpat de un Guvern incompetent, fără expertiză şi cu accente dictatoriale!”, a declarat deputatul social democrat Petru Bogdan Cojocaru

Deputatul Petru Bogdan Cojocaru, Foto: cdep.ro
Deputatul Petru Bogdan Cojocaru, Foto: cdep.ro



Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info


[button-red url="https://glasul.info/donatii/" target="_self" position="center"]Donează pentru Glasul.info[/button-red]