ATAC FĂRĂ PRECEDENT: președintele fundației maghiare Szekler Monitor din Harghita cere Primăriei Capitalei, Jandarmeriei si Poliției SĂ INTERZICĂ MANIFESTAREA din 23 februarie

Președintele Asociației Calea Neamului, dr. Mihai Tîrnoveanu, susține pe contul său de socializare că președintele fundației maghiare Szekler Monitor din Harghita, Arus Zsolt, cere Primăriei Capitalei, Jandarmeriei si Poliției să interzică manifestarea din 23 februarie, de la orele 16:30, prin care o delegație comună formată din asociații și organizații românești merge la Cotroceni să depună o petiție prin care îi solicită Președintelui României să nu promulge Legea Codului Administrativ.

„ATAC FĂRĂ PRECEDENT: președintele fundației maghiare Szekler Monitor din Harghita cere Primăriei Capitalei, Jandarmeriei si Poliției SĂ INTERZICĂ MANIFESTAREA din 23 februarie, ora 16,30 (Cotroceni, Statuia Leul) prilejuită de deplasarea delegației comune a Forumului Civic al Românilor din Covasna, Harghita, Mureș si Asociației Calea Neamului la Palatul Cotroceni, pentru a depune la administrația prezidențială o petiție prin care îi solicită Președintelui României să nu promulge Legea Codului Administrativ prin care limba maghiară devine a doua limbă oficială în statul român.

Demersul fundației maghiare către Primăria Bucuresti a fost trimis si către agentiile de presă românesti si maghiare, inclusiv către Mesagerul de Covasna, probabil pentru a-i intimida pe românii din Covasna să ni se alăture. Oare cum cred ei că ne pot opri să ne exprimăm liber opiniile? Se cred pe timpurile de tristă amintire stalinistă ale Regiunii Autonome Maghiare, sau si mai înainte, în vremea cruntă a Dictatului de la Viena?

Îi anunțăm pe toti cei care într-un fel sau în altul vor să ne oprească, că nu vor reusi. Fiecare lovitură o vom primi fără să răspundem în niciun fel la provocări. Noi avem drumul nostru, de afirmare PAȘNICĂ a Identității Naționale Românești.

Avem o singură Credință, cea Ortodoxă, un singur Steag, cel Tricolor Românesc si-o singură Cale, Calea Neamului. În sufletul nostru este Mihai Eminescu.
Împreună mergem cu Dumnezeu înainte pentru Biruința Neamului Românesc!”, a scris pe facebook Mihai Tîrnoveanu

Glasul.info
Social Links
Glasul.info

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns