RSS

Psihopatia omoară România! Sclav…

Psihopatia omoară Ro…

Jocurile Olimpice Tokyo: program…

România a cucerit jo…

Ăștia pur și simplu nu se opresc…

Încă trei dosare și …

Procuror italian antimafia: "Spe…

Procuror italian ant…

Un preot care duce gratis copii …

„Copiii auzitori să …

Un grup de "intelectuali români"…

Un grup de intelectu…

Afacerile imobiliare ale băiatul…

Afacerile imobiliare…

(VIDEO) Diana Iovanovici-Șoșoacă…

Diana Iovanovici-Șoș…

«
»
TwitterFacebookPinterest
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (6 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

De ce instigă împotriva statului român Csaba Astalosz de la CNCD, când este clar că HarCovul este subvenționat cu bani românești?

Print Friendly, PDF & Email

“S-a aprobat bugetul Consiliul Judeţean Harghita
471 milioane de lei este suma din care se gospodărește în acest an Consiliului Județean Harghita, bugetul consiliului județean fiind votat în cadrul ședinței ordinare a instituției care a avut loc în data de 19 februarie. Investițiile de anvergură fac ca județul să fie unul mai sigur, prin dezvoltarea spitalului județean și a activităților sportive se dorește ca județul să fie unul mai sănătos. În stabilirea bugetului județean un domeniu prioritar a fost și mediul înconjurător, urmând a fi sprijinite acele activități care vor face din județul Harghita un „județ verde”. Se dorește de asemenea, creșterea salariilor medii prin sprijinirea mediului antreprenorial.”, se arată într-un comunicat postat pe pagina de facebook a Consiliului Judeţean Harghita

Foto: Facebook / Consiliul Judeţean Harghita

Constatăm așadar că statul român își îndeplinește “atribuțiile statului”, în ciuda declarației halucinante a șefului CNCD (Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării) care spunea nonșalant zilele trecute că Ungaria, “în mod indirect preia din atribuțiile statului român și construiește o identitate națională pe un teritoriu, adică într-un bazin carpatic, care depășește granițele de stat”!?

Foto: Facebook / Csaba Borboly

În ultimele zile, au ieșit rând pe rând, atât politicieni, jurnaliști, analiști, precum și alte persoane publice, care consideră că domnul Asztalos Csaba nu numai că și-a depășit atribuțiile pe care le are la CNCD, ci deja se hazardează să emită niște afirmații și niște concepte deosebit de periculoase, incompatibile cu funcția pe care o ocupă într-o instituție a statului român.

De ce instigă Asztalos Csaba împotriva statului român, când leafa din cadrul acestei sinecuri călduțe și antiromânești cunoscută sub numele de CNCD, și-o primea evident din România, din taxele și impozitele românilor, nicidecum din cele colectate de Viktor Orban pe teritoriul Ungariei?

Ar putea oare să ne spună domnul Asztalos Csaba dacă nu cumva printre “atribuțiile statului român” preluate de Ungaria pe teritoriul Transilvaniei nu se numără oare și prigoana, hăituirea intenționată și nedisimulată a românilor care luau atitudine asupra mizeriilor și abuzurilor care se întâmplă în ultimele decenii pe feudele UDMR-ului și ale altor formațiuni politice maghiare extremiste? În acest punct, orice altceva în afara demisiei domnului Asztalos Csaba din fruntea CNCD este de neacceptat!

Susține GLASUL.info, presa independentă, susține adevărul Doneaza prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO14BTRLRONCRT0356966001
CONT EUR: RO61BTRLEURCRT0356966001
Cod Swift: BTRLRO22
BANCA TRANSILVANIA
Pentru: Portalul Glasul.info


REVOLUT
IBAN: GB34REVO00997029036608
BIC: REVOGB21

PATREON
patreon.com/glasul


Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta


Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info