De ce instigă împotriva statului român Csaba Astalosz de la CNCD, când este clar că HarCovul este subvenționat cu bani românești?

„S-a aprobat bugetul Consiliul Judeţean Harghita
471 milioane de lei este suma din care se gospodărește în acest an Consiliului Județean Harghita, bugetul consiliului județean fiind votat în cadrul ședinței ordinare a instituției care a avut loc în data de 19 februarie. Investițiile de anvergură fac ca județul să fie unul mai sigur, prin dezvoltarea spitalului județean și a activităților sportive se dorește ca județul să fie unul mai sănătos. În stabilirea bugetului județean un domeniu prioritar a fost și mediul înconjurător, urmând a fi sprijinite acele activități care vor face din județul Harghita un „județ verde”. Se dorește de asemenea, creșterea salariilor medii prin sprijinirea mediului antreprenorial.”, se arată într-un comunicat postat pe pagina de facebook a Consiliului Judeţean Harghita

Foto: Facebook / Consiliul Judeţean Harghita

Constatăm așadar că statul român își îndeplinește „atribuțiile statului”, în ciuda declarației halucinante a șefului CNCD (Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării) care spunea nonșalant zilele trecute că Ungaria, „în mod indirect preia din atribuțiile statului român și construiește o identitate națională pe un teritoriu, adică într-un bazin carpatic, care depășește granițele de stat”!?

Foto: Facebook / Csaba Borboly

În ultimele zile, au ieșit rând pe rând, atât politicieni, jurnaliști, analiști, precum și alte persoane publice, care consideră că domnul Asztalos Csaba nu numai că și-a depășit atribuțiile pe care le are la CNCD, ci deja se hazardează să emită niște afirmații și niște concepte deosebit de periculoase, incompatibile cu funcția pe care o ocupă într-o instituție a statului român.

De ce instigă Asztalos Csaba împotriva statului român, când leafa din cadrul acestei sinecuri călduțe și antiromânești cunoscută sub numele de CNCD, și-o primea evident din România, din taxele și impozitele românilor, nicidecum din cele colectate de Viktor Orban pe teritoriul Ungariei?

Ar putea oare să ne spună domnul Asztalos Csaba dacă nu cumva printre „atribuțiile statului român” preluate de Ungaria pe teritoriul Transilvaniei nu se numără oare și prigoana, hăituirea intenționată și nedisimulată a românilor care luau atitudine asupra mizeriilor și abuzurilor care se întâmplă în ultimele decenii pe feudele UDMR-ului și ale altor formațiuni politice maghiare extremiste? În acest punct, orice altceva în afara demisiei domnului Asztalos Csaba din fruntea CNCD este de neacceptat!

Glasul.info
Social Links
Glasul.info

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns