RSS

Ion Coja: "Domnul Talpeș ne cred…

Ion Coja: "Cu alte c…

Eliberați statuia lui Mihai Emin…

Eliberați statuia l…

Posibilă problemă de securitate …

Problemă semnalată d…

Colindul lui Mihai Căldăraru O, …

Lecție de bunătate di…

Ecaterina Teodoroiu, omagiată la…

Asociația culturală …

Supliment al revistei MAGAZIN CR…

Noul număr al suplim…

De ce Eminescu de Ziua Culturii …

de Claudiu Dumitrach…

Echipa nostră de la Târgu-Jiu a …

Biserica “Izvorul Tă…

Ecaterina Teodoroiu sărbătorită …

Se împlinesc în aces…

«
»
TwitterFacebookPinterest
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

Scriitorul și specialistul în educație George Alexander s-a înscris în Alianța pentru Unirea Românilor (A.U.R.)

Print Friendly, PDF & Email

Scriitorul și specialistul în educație George Alexander s-a înscris în Alianța pentru Unirea Românilor (A.U.R.), formațiune de orientare conservatoare. George Alexander a trăit și a lucrat mai mulți ani în Norvegia în domeniul educației. Datorită rezultatelor obținute și responsabilității cu care și-a exercitat meseria de profesor a ajuns director la două grădinițe.


El s-a făcut remarcat în 2016 când a luat public apărarea familiei Bodnariu, ai căror 5 copii au fost preluați în custodie de statul norvegian prin intermediul Barnevernet. Din acest motiv a fost urmărit și interogat de autoritățile norvegiene. În semn de protest, considerând că în cazul Bodnariu autoritățile norvegiene au comis un abuz, George Alexander și-a dat demisia din funcțiile deținute în sistemul de educație.

Ulterior, a publicat cartea „Copiii noștri în închisorile lor. Furați de Barnevernet”, în care a dezvăluit în detaliu și argumentat abuzurile comise într-o țară considerată democratică. Drept urmare, a devenit o persoană cunoscută în România, dar și în diaspora, fiind invitat să participe la evenimente publice organizate de comunitățile de români.

Într-o conferință de presă susțină joi alături de copreședinții A.U.R. George Simion și Claudiu Târziu, George Alexander a criticat prestația clasei politice din România, afirmând:

Sunt la fel de dezamăgit ca și voi de clasa politică din România, atât de primitivă și rudimentară, de incompetentă și insensibilă la suferințele poporului român. Indiferent cine a fost la putere în ultimii 30 ani și-a bătut joc de poporul român. Ei (politicienii) au drepturi speciale și manipulează legislația după propriile interese. Speranța este numai la voi, la cei care votați. Fiecare din noi putem juca un rol în soarta țării prin implicare”.

De asemenea, George Alexander a prezentat pe scurt cazul Smicală și drama cutremurătoare prin care trec cei doi copii ai Cameliei Smicală, despărțiți de mama lor și ținuți separat în instituții psihiatrice.

Cazul familiei Smicală este strigător la cer. Este vorba de doi copii cărora le-au fost încălcate toate drepturile. Cunosc bine legislația și situația din Scandinavia. Este vorba de niște abuzuri de nedescris. Acești copii au competența de a spune și a alege unde și alături de cine vor să trăiască”.

George Alexander a făcut un apel la toți factorii de decizie, la mass-media, dar și la simpli cetățeni de a se implica în mediatizarea acestui caz și de a lua atitudine în speranța salvării celor doi copii care trăiesc în condiții insuportabile din punct de vedere psihic. 

Pe 14-15 martie se va organiza un protest global în fața ambasadelor Finlandei din mai multe state. George Simion, copreședintele A.U.R. a solicitat tuturor membrilor și simpatizanților A.U.R. din țară și din diaspora să participe la aceste proteste.

George Alexander va candidat pe un post eligibil de deputat din partea A.U.R. la alegerile parlamentare.

A.U.R. este un partid de orientare conservatoare care militează pentru libertate în toate formele ei, economică, de gândire, de exprimare, de manifestare religioasă, pentru familie și valorile fundamentale ale civilizației creștine europene.

Social Links
Susține GLASUL.info, presa independentă, susține adevărul Doneaza prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO14BTRLRONCRT0356966001
CONT EUR: RO61BTRLEURCRT0356966001
Cod Swift: BTRLRO22
BANCA TRANSILVANIA
Pentru: Portalul Glasul.info


REVOLUT
IBAN: GB34REVO00997029036608
BIC: REVOGB21

PATREON
patreon.com/glasul


Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info

Switch to mobile version