Scriitorul și specialistul în educație George Alexander s-a înscris în Alianța pentru Unirea Românilor (A.U.R.)


Scriitorul și specialistul în educație George Alexander s-a înscris în Alianța pentru Unirea Românilor (A.U.R.), formațiune de orientare conservatoare. George Alexander a trăit și a lucrat mai mulți ani în Norvegia în domeniul educației. Datorită rezultatelor obținute și responsabilității cu care și-a exercitat meseria de profesor a ajuns director la două grădinițe.


El s-a făcut remarcat în 2016 când a luat public apărarea familiei Bodnariu, ai căror 5 copii au fost preluați în custodie de statul norvegian prin intermediul Barnevernet. Din acest motiv a fost urmărit și interogat de autoritățile norvegiene. În semn de protest, considerând că în cazul Bodnariu autoritățile norvegiene au comis un abuz, George Alexander și-a dat demisia din funcțiile deținute în sistemul de educație.

Ulterior, a publicat cartea „Copiii noștri în închisorile lor. Furați de Barnevernet”, în care a dezvăluit în detaliu și argumentat abuzurile comise într-o țară considerată democratică. Drept urmare, a devenit o persoană cunoscută în România, dar și în diaspora, fiind invitat să participe la evenimente publice organizate de comunitățile de români.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro

Într-o conferință de presă susțină joi alături de copreședinții A.U.R. George Simion și Claudiu Târziu, George Alexander a criticat prestația clasei politice din România, afirmând:

Sunt la fel de dezamăgit ca și voi de clasa politică din România, atât de primitivă și rudimentară, de incompetentă și insensibilă la suferințele poporului român. Indiferent cine a fost la putere în ultimii 30 ani și-a bătut joc de poporul român. Ei (politicienii) au drepturi speciale și manipulează legislația după propriile interese. Speranța este numai la voi, la cei care votați. Fiecare din noi putem juca un rol în soarta țării prin implicare”.

De asemenea, George Alexander a prezentat pe scurt cazul Smicală și drama cutremurătoare prin care trec cei doi copii ai Cameliei Smicală, despărțiți de mama lor și ținuți separat în instituții psihiatrice.

Cazul familiei Smicală este strigător la cer. Este vorba de doi copii cărora le-au fost încălcate toate drepturile. Cunosc bine legislația și situația din Scandinavia. Este vorba de niște abuzuri de nedescris. Acești copii au competența de a spune și a alege unde și alături de cine vor să trăiască”.

George Alexander a făcut un apel la toți factorii de decizie, la mass-media, dar și la simpli cetățeni de a se implica în mediatizarea acestui caz și de a lua atitudine în speranța salvării celor doi copii care trăiesc în condiții insuportabile din punct de vedere psihic. 

Pe 14-15 martie se va organiza un protest global în fața ambasadelor Finlandei din mai multe state. George Simion, copreședintele A.U.R. a solicitat tuturor membrilor și simpatizanților A.U.R. din țară și din diaspora să participe la aceste proteste.

George Alexander va candidat pe un post eligibil de deputat din partea A.U.R. la alegerile parlamentare.

A.U.R. este un partid de orientare conservatoare care militează pentru libertate în toate formele ei, economică, de gândire, de exprimare, de manifestare religioasă, pentru familie și valorile fundamentale ale civilizației creștine europene.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns

Next Post

AUR consideră că OUG privind alegerile anticipate nu respectă libertatea de asociere politică și egalitatea competitorilor electorali, și cer revizuirea profundă a legislației electorale

joi feb. 20 , 2020
Alianța pentru Unirea Românilor (A.U.R.) și Alternativa Dreaptă (A.D.) consideră că Ordonanța de Urgență privind alegerile anticipate nu respectă libertatea de asociere politică și egalitatea competitorilor electorali, și cer revizuirea profundă a legislației electorale. Într-o conferință de presă comună care a avut loc joi, copreședinții A.U.R. George Simion și Claudiu […]

Poate vă place și:

libris.ro