Deși sunt majoritari la Satu Mare, românii primesc mesaje exclusiv în limba maghiară din partea primarului!?

Poza de mai sus din păcate demonstrează că toți cei de pe scena politică din România care au susținut Codul Administrativ în noua sa formulă abuzivă și antiromânească, trebuie să dispară din peisajul politic mioritic.

Situația de la Satu Mare confirmă temerile celor care se împotriveau acestui odios nou Cod Administrativ. Pe lângă pensiile speciale acordate celor din administrație, noul Cod Administrativ permite deznaționalizarea etnicilor români chiar și din zonele unde aceștia sunt majoritari.

“Bună ziua,
Rog pe cineva sa îmi traducă și mie acest mesaj, care l-a trimis distinsul domn primar, care este atât de nesimțit încât are impresia ca în România se vb limba maghiară”, a scris pe facebook ‎Ancu Anculina‎ 

Deși sunt majoritari la Satu Mare, românii primesc mesaje exclusiv în limba maghiară din partea primarului!, Foto: facebook.com/AncuAnculina

Situațiile de acest gen se întâmplau frecvent și înainte de noul Cod Administrativ, cu complicitatea criminală și inconștientă a prefecților slabi din anumite județe ale României, care deși erau anunțați asupra acestor derapaje, nu luau măsurile corespunzătoare împotriva celor care încălcau legea. Dar vă dați seama ce va fi de acum încolo, mai ales dacă UDMR-iștii își vor îndeplini și visul de a-l vedea și promulgat?

apiland.ro

Și atunci? Să nu-i scrii pe toacă pe toți politicienii români care au susținut acest blestemat și trădător nou Cod Administrativ?


About the Author

Glasul.info
Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info


[button-red url="https://glasul.info/donatii/" target="_self" position="center"]Donează pentru Glasul.info[/button-red]