RSS
«
»
TwitterFacebookPinterest

Aviz Pozitiv din partea Primăriei București pentru adunarea publică din 1 Martie de la Palatul Cotroceni!

“Asociația Calea Neamului a primit Aviz Pozitiv din partea Primăriei București pentru adunarea publică din 1 Martie de la Palatul Cotroceni!

apiland.ro

Recomandăm parcarea mașinilor la Academia Militară (Monumentul Eroilor Patriei, Piața Eroilor) la ora 16,30. De acolo ne îndreptam spre Statuia Leul de la Cotroceni.
Vine Primăvara, Doamne ajută!”, a scris pe facebook Mihai Tîrnoveanu, președintele Asociației Calea Neamului

Cu o zi înainte de a primi avizul pozitiv din partea Primăriei București pentru adunarea publică din 1 Martie de la Palatul Cotroceni, președintele Asociației Calea Neamului, dr. Mihai Tîrnoveanu, posta pe contul său de socializare următorul îndemn de autoîmbărbătare:

“Mă duc la Primărie ca un țăran, ca un simplu soldat din tranșee, cu toată hotărârea si durerea oamenilor care luptă pentru identitatea națională, în inima mea.
Pe 1 Martie, ora 16,30, Palatul Cotroceni, trebuie să se audă vocea noastră: Limba Română, singura Limbă Oficială în Statul Român.

Câte scrisori de dragoste s-au scris oare de pe front, câti soldați si ofițeri au stat oare chirciți în transee scriind în rarele clipe de tihnă câteva rânduri nevestelor sau iubitelor lor, stergându-si apoi amarul de pe ochi cu mâneca mantalei îmbibată de sânge si țărână…si câte suflete de femei românce s-au rupt în bucăți când ei nu s-au mai întors acasă….

Dacă apele dintre Carpați si Mare, de la Nistru până la Tisa nu au secat, ele s-au adăpat din acele izvoare de sânge si lacrimi.
Când Temelia unui Stat Național se zdruncină,când limba sa oficială este pusă sub semnul întrebării, cine poate sta oare nepăsător?
Cine poate uita Jertfa?”, a scris pe facebook Mihai Tîrnoveanu

Mihai Tîrnoveanu: Nu putem sta sub dictatura minorităților, legile nu se fac prin OUG sub presiunea unor negocieri politicianiste ticăloase și trădătoare
Mihai Tîrnoveanu: Nu putem sta sub dictatura minorităților, legile nu se fac prin OUG sub presiunea unor negocieri politicianiste ticăloase și trădătoareContinutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info


[button-red url="https://glasul.info/donatii/" target="_self" position="center"]Donează pentru Glasul.info[/button-red]