libris.ro

Aviz Pozitiv din partea Primăriei București pentru adunarea publică din 1 Martie de la Palatul Cotroceni!

„Asociația Calea Neamului a primit Aviz Pozitiv din partea Primăriei București pentru adunarea publică din 1 Martie de la Palatul Cotroceni!

Recomandăm parcarea mașinilor la Academia Militară (Monumentul Eroilor Patriei, Piața Eroilor) la ora 16,30. De acolo ne îndreptam spre Statuia Leul de la Cotroceni.
Vine Primăvara, Doamne ajută!”, a scris pe facebook Mihai Tîrnoveanu, președintele Asociației Calea Neamului

Cu o zi înainte de a primi avizul pozitiv din partea Primăriei București pentru adunarea publică din 1 Martie de la Palatul Cotroceni, președintele Asociației Calea Neamului, dr. Mihai Tîrnoveanu, posta pe contul său de socializare următorul îndemn de autoîmbărbătare:

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


„Mă duc la Primărie ca un țăran, ca un simplu soldat din tranșee, cu toată hotărârea si durerea oamenilor care luptă pentru identitatea națională, în inima mea.
Pe 1 Martie, ora 16,30, Palatul Cotroceni, trebuie să se audă vocea noastră: Limba Română, singura Limbă Oficială în Statul Român.

Câte scrisori de dragoste s-au scris oare de pe front, câti soldați si ofițeri au stat oare chirciți în transee scriind în rarele clipe de tihnă câteva rânduri nevestelor sau iubitelor lor, stergându-si apoi amarul de pe ochi cu mâneca mantalei îmbibată de sânge si țărână…si câte suflete de femei românce s-au rupt în bucăți când ei nu s-au mai întors acasă….

Dacă apele dintre Carpați si Mare, de la Nistru până la Tisa nu au secat, ele s-au adăpat din acele izvoare de sânge si lacrimi.
Când Temelia unui Stat Național se zdruncină,când limba sa oficială este pusă sub semnul întrebării, cine poate sta oare nepăsător?
Cine poate uita Jertfa?”, a scris pe facebook Mihai Tîrnoveanu

Mihai Tîrnoveanu: Nu putem sta sub dictatura minorităților, legile nu se fac prin OUG sub presiunea unor negocieri politicianiste ticăloase și trădătoare
Mihai Tîrnoveanu: Nu putem sta sub dictatura minorităților, legile nu se fac prin OUG sub presiunea unor negocieri politicianiste ticăloase și trădătoare

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info