Ne întreabă tinerii: “Ce-i de făcut pentru redresarea Țării?”

M-am trezit de curând întrebat de către niște tineri ce-i de făcut pentru redresarea Țării și ce ar putea să facă ei la nivel individual, pentru că deja se vede cu ochiul liber că treburile merg într-o direcție tare greșită la noi în România. Sincer să fiu m-am simțit puțin descumpănit, ca și cum aș fi fi intrat pe niște nisipuri mișcătoare.

Și totuși eram dator cu un răspuns. Le-am răspuns că fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima, iar la nivel individual singurul lucru pe care au mai rămas stăpâni mare parte dintre români este propriul portofel. Așa că nu te obligă nimeni să cumperi din supermarketuri, de la multinaționale, etc.


Dacă fiecare dintre români ar conștientiza ceea ce vesticii au conștientizat de multă vreme, adică patriotismul economic, respectiv să cumperi numai de la producătorii naționali, în cazul nostru români, lucrurile astea deja s-ar resimți puțin în economia națională. Ăsta este lucrul cel mai simplu și cel mai eficient totodată cu care noi românii am putea să revindecăm economica locală, pas cu pas.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


librarie.net

Aceiași alogeni care ne propovăduiesc nouă că nu e bine să fim naționaliști, fac exact opusul atunci când este vorba de interesele lor identitare, naționale:

“Clotilde Armand: Acasă, la București, fac cumpărături dintr-un supermarket deținut de francezi, operatorul meu de telefonie și compania de apă sunt franceze. Plătesc factura la gaze la o multinațională franceză, printr-o bancă franceză, desigur”, scrie activenews.ro

Repet, la nivel individual suntem niște biete furnicuțe, care nu contăm prea mult în ecuația totală. Dar dacă toate aceste furnicuțe se trezesc și lucrează într-un efort comun și sincronizat, efectele vă vor surprinde.

Deci, în concluzie, sfatul meu este să nu lăsați să treacă nici măcar o zi fără să faceți ceva, oricât de mic, pentru țara asta. Și să trăiți ca și cum fiecare zi e ultima, cu grija că trebuie să faceți ceva pentru a ridica această țară. Doamne ajută!

PS: Observăm mai nou cum tot felul de specimene controversate din societatea actuală se opintesc să lovească în produsele românești și în producătorii români, cu o sete și cu o înverșunare deosebit de suspecte. (n.r. vezi Andrei Caramitru: 50% din legumele românești au pesticide, în vreme ce doar 1% din legumele de import conțin pesticide)

Dacă s-a ajuns ca niște așa ziși politicieni să ne spună că până și “ideea de a cumpăra produse românești este o conspirație a rușilor”, atunci trăim într-o lume tare nebună. Atunci, prin analogie, ceea ce face colega neobolșevică din USR, Clotilde Armand, care cumpără produse și servicii numai de la francezi, o fi tot o conspirație a rușilor?

Analizați, gândiți, nu vă mai lăsați furajați de propaganda abjectă. Gândiți-vă la verdețurile, legumele şi fructele din grădina bunicilor sau de la rudele voastre de la țară, mai ales din zonele foarte îndepărtate de marile așezări urbane: câte pesticide credeți că văd acolo roadele din grădinile lor? Cântăriți bine cu privire la cine vrea binele, și la cine vrea răul poporului român…

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Fandel Mihai

C.E.O. la glasul.info, Redactor șef la <a href="https://www.facebook.com/Glasul.info">Glasul.info</a> Director General la <a href="https://www.facebook.com/magazin.critic/">MAGAZIN CRITIC</a> Președinte la <a href="https://www.facebook.com/ujir2019/">Uniunea Jurnaliștilor Independenți din România</a> Consultant Media la <a href="//www.facebook.com/Comunitatea-Identitar%C4%83-Ia%C8%99i-2058078744483129/">Comunitatea Identitară Iași</a> Contact: fandelmihai@glasul.info

Next Post

Primăria Municipiului Iași va introduce un nou traseu în programul de transport public, unul pentru elevi și studenți

joi feb. 27 , 2020
“Primăria Municipiului Iași va introduce un nou traseu în programul de transport public prin curse regulate asigurat de Compania de Transport Public (CTP) SA. Este vorba despre traseul 54, care va avea următorul itinerariu: Târgu Cucu – str. Sărărie – șos. Sărărie – șos. Ștefan cel Mare și Sfânt – […]

Poate vă place și:

libris.ro